Giriş Yap



2017 Caberg Ghost kasklar Shark Raw’a rakip mi olacak

caberg ghost

Caberg Ghost kaskları gördüğümde bir an Shark Raw’ın yeni bir versiyonu çıktığını düşündüm. Fakat yakından bakınca Caberg markasının yeni Ghost modeline baktığımı anlayıp bir an şaşırdım. Caberg Satışlarda yeni bir döneme girmiş gibi görünüyor, yani naked ve cruiser hatta chopper motosikletlerede gidebilecek bir kask üretmeye çalışmış, Gerçekten başarılıda olmuşa benziyor. Şimdi moyoskilet aksesuarları kanalındaki videyu paylaşıyorum. Detaylı şekilde bilgi alabilirsiniz. Bence carbon fiber ve trikompozit bir yapıda olması Shark firmasını harekete geçirip piyasayı biraz kızıştıracak gibi görünüyor.

Eğer almak isterseniz aşağıda fiyat ve linkleri paylaştım.

Shark Raw’a bir rakip olarak çıktığını düşündüğümüz Caberg Ghost mağazamıza geldi, birçok farkı olan 2017 Caberg Ghost’un en önemli farkı ise dış kabuğu fiber trikompozit ve carbon fiber iki tip kabuktan oluşuyor olması. Carbon ve Trikompozit olan iki modelide aynı fiyattan satılmaktadır.

Fiyat 1268 TL

Özellikleri ve linkleri

Caberg Ghost Maskeli Açık Kask

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Caberg-Ghost-Maskeli-Acik-Kask_36855.html

Caberg Ghost Carbon Maskeli Açık Kask

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Caberg-Ghost-Carbon-Maskeli-Acik-Kask_40392.html

Caberg Ghost kask, Caberg’in 2017 model yeni kaskıdır ve farkedilmek istenen sürücüler için üretilmiştir. Agresif yapısı fonksiyonellik ile birleştirilmiş bu ‘farklı’ tasarım, son derece yeni bir bakış açısına sahiptir.

Caberg Ghost Carbon Maskeli Acik 40392 1

Açık kaskın dezavantajlarını ortadan kaldıracak şekilde, goggle vizörüne ek olarak, bir maskeye sahiptir. Bu sayede kış aylarında yüzünüz daha az üşür, yaz aylarında ise yüzünüz sinek vs korunur. Maskesi son derece efektif bir şekilde açılmaktadır. Sadece tek elinizi kullanarak açabileceğiniz şekilde tasarlandığından, herhangi bir güvenlik açığı oluşturmaz.

Caberg Ghost Maskeli Acik Kask 36855 2

Caberg Ghost kask, 4 farklı konfigurasyonda kullanılabilmektedir. Dış kabuk tri-kompozit materyaldan üretilmiştir. (fiber, karbon ve kevlar) Ayrıca full karbon versiyonu da mevcuttur. Buğu önleyici pinlock kutu içeriğinden çıkmaktadır. Kaskın iç kısmı tamamen çıkarılabilir ve yıkanabilir. İç yapısı nefes alabilir şekilde üretilmiştir, bu sayede terletmez. Tüm parçaları ve aksesuarları da dahil olmak üzere, İtalya’da üretilmiştir.

Image result for caberg ghost

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok