Giriş Yap



2017 BMW G310GS

2017 BMW G310GS1 small

2017 BMW G310GS

Yeni BMW G 310 GS – günlük maceralar için hazır …

BMW Motorrad söz konusu olduğunda, GS mükemmel bir işleyiş, güvenilirlik ve sağlamlık sözü veren bir motordur.

2017 BMW G310GS2 smallG 310 GS gerçek bir GS: şu anda segmentinde rakipsiz çok yönlülüğe sahip son derece çağdaş bir üründür. Şehir trafiğinde çeviktir, hafif arazide ise olağanüstü sağlamdır. Bu, onu günlük sürüş maceraları için mükemmel bir yol arkadaşı yapar. Son derece kompakt, ancak olgun ve rahat olan GS, segmentinde binicilik deneyimi yepyeni bir dünyayı açıyor. G 310 GS’i giriş seviyesi segmentte benzersiz kılan tam da bu çok yönlülük.

2017 BMW G310GS5 smallTipik GS tasarımı.

BMW G 310 GS, ilk bakışta orijinal bir GS olarak tanımlanabilir. BMW G 310 GS, karakteristik yüksek ön çamurluk, çarpıcı uçu ve kısa, yüksek arka ile, büyük GS kardeş modellerinin klasik unsurlarına sahiptir. Kısa bir dingil mesafesine, 19 inçlik ön tekerleğe ve uzatılmış yaylı yürüyüşe sahip kompakt orantıları ile tipik dik duruş için hazır ayrıca çevik, süratli sürüş keyfi vaat eder.

Evden Dünya’nın yollarına.

G 310 R gibi G 310 GS de dünya pazarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Farklı emisyon özelliklerine ve emisyon standartlarına ve yerel gereksinimlerin karşılanmasına ihtiyaç duyar. Dünyadaki tüm yollarda evde olup 500 cc’nin altındaki segmente BMW hedeflerini geliştiriyor.

2017 BMW G310GS3 smallDinamik sürüş eğlencesi ve Dünya genelinde geniş bir kullanım yelpazesi için uygunluk için yenilikçi tek silindirli motor.

Yeni BMW G 310 GS’nin merkezi, G 310 R’den bilinen, 313 cc sıvı soğutmalı tek silindirli motor olup, dört supap ve iki adet tepegöz eksantrik mili ile birlikte elektronik yakıt enjeksiyonu bulunmaktadır. 313 cc kapasitesi, 80 milimetrelik bir delikten ve 62,1 milimetrelik bir darbeden kaynaklanmaktadır.

G 310 GS’deki tek silindirli motorun göze çarpan özelliği, silindirinin arkaya eğik olması ve silindir kafasının 180 derece döndürülmesidir: ön taraftan giriş, arka kısımda çıkış. Bu konfigürasyon, düzgün, güç arttıran taze hava-yakıt karışımı mantığını takip eder ve ayrıca bisiklet mimarisi açısından olumlu sonuçlar doğurur. 9 500 dev / dak’da 25 kW (34 bg) ve 7 500 dev / dak’da 28 Nm’lik maksimum bir tork ile yeni G 310 GS motor dinamik sürüş keyfi için idealdir, yüksüz ağırlık ile birlikte DIN’e göre 169.5 kilogram.

2017 BMW G310GS4 smallYol üzerinde ve hafif arazide rahat motosiklet eğlencesi için mükemmel tasarlanmış BMW GS ergonomisi.

Yeni G 310 GS, hem yolda, hem de orman yolları ve çakıl yollarında yapılan geziler sırasında kaygısız motosiklet keyfini yaşatacak rahat oturma pozisyonu sağlar. BMW Motorrad’ın karakteristiği gibi tüm anahtarlar ve kumandalar basit ve güvenli bir şekilde kullanılabiliyor. En değişik süratçi anatomilerini dikkate alarak, basit ve güvenli bir yol tutuşa büyük önem verilmiştir.

Köprü tipi boru şekilli çerçeve kafesi, ters çevirilmiş çatal ve yüksek salınım istikrarı için uzun salınım kolu, hassas bir direksiyon tepkisi ve hafif kullanım.

Süspansiyon bakımından yeni G 310 GS, burulma rijitliğini sağlam bir kaliteye kavuşturan, cıvatalı arka kısımda boru şeklindeki bir çelik gövde kullanarak, G 310 R tam roadster’a benziyor. İyi sağlamlık dengesi göz önüne alındığında, mükemmel sürüş dengesi ve hassas bir direksiyon tepkisi için temel oluşturur. Ön tekerlek süspansiyonu, sağlam bir çatal ile halledilirken arka tarafta doğrudan üzerine monte edilmiş bir yaylı destek ile alüminyum bir salınım kolu vardır.

Yüksek performanslı fren sistemi, standart olarak ABS ve çok fonksiyonlu gösterge paneli. Tüm BMW motosikletleri gibi, yeni G 310 GS standart olarak ABS ile birlikte gelir. Etkin yavaşlama ve kısa fren mesafeleri için yüksek performanslı bir fren sistemini 2 kanal ABS ile birleştirir. Hafif arazide kullanmak için, ABS, yeni G 310 GS’de, bir düğmeye basarak, gerekirse devre dışı bırakılabilir. G 310 GS gösterge paneli mükemmel netlik ve geniş bir bilgi yelpazesi sunan geniş bir likit kristal ekrana sahiptir.

Gerçek bir BMW.

G 310 R gibi G 310 GS BMW’nin temsil ettiği her şeyi garanti eder: ilerleme, olağanüstü kalite ve tabii ki sahibi ile uzun yıllar boyunca kaygısız ortaklık. Mükemmel bileşenler ve malzemeler gerçek anlamda çok yönlü bir hale getirmek için bir araya gelir. G 310 GS, 500 cc’nin altında GS olup, BMW Motorrad’ın özel dünyasına giriş imkanı sunar.

Motor 
Tipi Su soğutmalı, tek silindirli 4 zamanlı motor, dört valf, iki adet tepegöz eksantrik mili ve
parmak izi, ıslak karter yağlaması Boy
x 80 mm x 62,1 mm
Kapasite 313 ccm
Anma çıkışı 9500’de 25 kW (34 PS) U / dak (ECE Sürümü)
Maks. Tork
2800 N / dk 7500 U / dak Sıkıştırma oranı 10,6: 1
Karışım kontrolü / motor yönetimi Elektronik yakıt enjeksiyonu, BMS-E2.
Emisyon kontrolü Kapalı çevrim 3 yönlü katalitik konvertör, emisyon standart AB-4
Performans / yakıt tüketimi 
Maksimum hız 143 km / s
WMTC’ye göre 100 km’lik tüketim 3.33 l
Yakıt tipi Minimum oktan oranı 91 RON (öneri AB: 95 RON,
Öneri BRA E27) Elektrik sistemi
Alternatör 308 W
Akü 12 V / 8 Ah, Bakım gerektirmiyor
Güç aktarımı 
Debriyaj Yağ banyosunda çok diskli kavrama, mekanik olarak çalıştırılmış Şanzıman Senkromeç ​​6 vitesli şanzıman Motor mahfazasına entegre edilmiştir.
Sürüş Endless Z-ring zinciri, arka tekerlek göbeğinde darbe sönümlemesi
Şasi / frenler 
Çerçeve Vidalı arka çerçeve ile boru şeklinde çelik çerçeve.
Ön tekerlek konumu / süspansiyon 
Arka çatal, Ø 41 mm Arka tekerlek konumu / süspansiyon katı dökme alüminyum kanat kolu, direkt menteşeli monoşock, ayarlanabilir ön yükleme
Süspansiyon ön / arka 180 mm / 180 mm
Dingil açıklığı 1. Konfor Koltuğu) Yüksüz ağırlık, yol hazır, tamamen yakıt doldurulmuş 1) 169.5 kg İzin verilen toplam ağırlık 345 kg Atış yükü (standart ekipman ile) 175.5 kg Kullanılabilir depo hacmi 11 l Yaklaşık olarak yedek. 1 l “Teknik veriler, yüksüz ağırlık (DIN) ile ilgilidir” 1) 93/93 / EEC sayılı Direktif uyarınca, tüm sıvılar ile yakıt deposunun en az% 90’ına yakıt verilir

İlgili Yazılar

2 yorum

Fiyatı hakkında bilgisi olan

Yanıtlamak için giriş yapın
motosiklet  -  8 Haziran 2017 / 7:35 pm

BMW Türkiye fiyatı yok yakında belli olur

Yanıtlamak için giriş yapın

Başka Yazı Yok