Giriş Yap



2017 Aprilia RSV4

2017 Aprilia RSV4 RF1 small

2017 Aprilia RSV4

RSV4 RF Yeni bir çağ

Aprilia RSV4, bu olağanüstü modelde şimdiye kadar yapılan en önemli ve önemli ilerlemeyi temsil ediyor. Aprilia Motor için bu tasarıma dahil olan bir gelişme. Stil, formun ve işlevin mükemmel kombinasyonunun bir sonucudur. Dikkatli tasarım, kusursuz alüminyum çift raylı çerçeve gibi teknik unsurların yarış mesleğini vurgulamasına katkıda bulunduğu pazardaki en kompakt tam boyutlu spor motosikletin yaratılmasına yol açtı.

2017 Aprilia RSV4 RF2 smallÖn uç tamamen yeniden tasarlandı: Artık her yükseklikteki biniciler için rüzgardan daha iyi koruma sağlayan dikkatli bir rüzgar tüneli aerodinamiği çalışmasından sonra daha koruyucu bir üst kaporta var. Bu seçim, binicinin maksimum hıza ulaşmak için koruma istediğinde yol üzerinde değil, aynı zamanda gövde ve kask üzerindeki daha düşük hava basıncı sayesinde daha fazla konfor sağlandığı yolda olumlu bir etkisi vardır. Karakteristik üçlü far daha yeni bir şekil ve LED park lambası ile yeni. Aynalar, mükemmel aerodinamik penetrasyonu arttırılmış görünürlük ve LED dönüş göstergeleri ile birleştiren bir rüzgar tüneli araştırmasının konusunu oluşturuyordu.

2017 Aprilia RSV4 RF3 small2016 model yılı standart olarak yeni “SUPERPOLE” grafiği, V4-MP multimedya platformu ve yeni Öhlins amortisör ekleyerek, daha da zengin hale gelir.

Aprilia RSV4, sadece birkaç yıl içinde Dünya SBK’ya hükmedebilen, altı yılda yedi dünya şampiyonu olan ve FIM Superstock Cup’da kazanan, yenilikçi bir projenin doğal gelişmesidir. FIM Superstock Cup, şampiyonada yakından türetilen motosikletlere ayrılmıştır. Fabrika versiyonları. Dünyanın dört bir yanından motosikletçiler tarafından peş peşe alkışlanan eleştirmenler tarafından RSV4, tartışmasız segment temsilcisi, sportiflik ve performans için referans noktası, muzaffer bir değerli tecrübenin istismar edilmesiyle elde edilebilecek en iyi örnek. Yarış Bölümü, Aprilia’nın yaptığı kısa tarihiyle 54 şampiyona şampiyonasını ele geçirdi.

Tasarım belirginliği ve uygulandığı teknolojide göze çarpmayan RSV4, daha önce hiç fabrika spor motosikletinde görülmeyen 65 ° V4’lik bir motorda, 18 başlık ve 143 Grand Prix yarışında 250’yi aşan hanedanın varisi olan bir çerçeve olarak düşünülüyor GP sınıfı, motoru ve motorun dinamik performansını yönetmek için en modern uygulamalı elektronik sistemler tarafından geliştirildi. Bu, standart donanım olarak Ride-By-Wire multimap hızlandırıcıyı ilk üreten ilk üretici olan Aprilia’nın gerçek bir mesleğidir; ancak öncelikle APRC dinamik kontrol sisteminin patentini alan ilk cihaz, kendi kalibrasyon ve tekerlekli özelliğidir Kontrol, en yüksek performans hizmetinde yeni etkinlik seviyelerine ulaşan sistem.

Yeni RSV4’ü yaratmanın birincil hedefi, bu modeli 2009’da doğumundan ayrı tutan ilk şeydi: performans ve etkililik bakımından şu andaki Aprilia yarış motosikletlerine en yakın olan mutlak en iyi model olmak . WSBK ve MotoGP gibi en seçkin hız şampiyonalarında edindiği tecrübelerle Aprilia, teknolojisini Ride-by-wire gaz kelebeği ve APRC dinamik kontrol paketi gibi fabrika ürünlerine aktarabildi.

Yeni APRC: Aprilia’dan, elektronik alanındaki en ileri teknoloji

Aprilia RSV4 RR ve RF, Aprilia tarafından tasarlanmış ve patentli olan olağanüstü dinamik kontrol paketine önemli bir iyileşme sağladığı için önceki sürümlerde en üst raf olanı mükemmel kılıyor. APRC (Aprilia Performans Sürüş Kontrolü), şu anda piyasada bulunanların en eksiksiz ve rafine edilmiş dünyadaki Superbike teknolojisinden doğrudan türetilen iyi bilinen dinamik kontrol paketidir. Bu ilerleme esas olarak operasyonu yöneten atalet platformunun yeniden konumlandırılması, motosikletin dinamik koşullarının doğru algılanmasının geliştirilmesi, daha verimli elektronik kontrol stratejileri ile sonuçlandı.

Aprilia APRC’nin dördüncü gelişimi, tüm gereksiz gaz kelebeği gövdesi elektronik yönetim bileşenlerinin ortadan kaldırılmasına izin veren ve böylece 590 gram tasarruf sağlayan yeni Ride-by-Wire gazının ince elektronik yönetimi ile mükemmel uyum sağlar.
Aprilia RSV4 RR ve RF’de standart donanım olarak gelen APRC, şunları içeriyor: 
– Yeni ATC: Pratik bir kumanda kolu sayesinde 8 ayara anında ayarlanabilen (gaz çektirmek zorunda kalmadan) anlık olarak ayarlanabilen Aprilia Traksiyon Kontrolü, şimdi de Daha ince ayarlanmış ve daha yüksek performanslı işletim mantığı.
– Yeni AWC: Aprilia Wheelie Kontrolü, 3 seviyeye ayarlanabilen, atalet platformunun yeniden konumlandırılması sayesinde daha yeni, daha hassas operasyon stratejilerine sahip. Wheelie kontrolü artık yeni ve daha pratik sol yan elektrik bloğu sayesinde ATC gibi gaz kelebeğini kapatmadan anında ayarlanabiliyor.
– Yeni ALC: Aprilia Launch Control, yalnızca pistte kullanmak için, 3 ayarla daha etkili yeni işletim stratejilerini kullanıyor.
– Yeni AQS: Aprilia Quick Shift, gaz kelebeği kapatmadan ve debriyaj kullanmadan geçiş yapmayı sağlayan elektronik dişli kutusu, şimdi de vites küçültme fonksiyonuyla birlikte debriyajsız vites küçülmesine izin vermek için. Onun açık gaz kelebeği vites küçültme özelliği özeldir.
– Yeni APL: Pist şerit yolunda izin verilen üst hızı seçmenize veya sınırlandırmanıza veya yolda yayınlanan hız limitlerine uymayı kolaylaştırmanıza olanak tanıyan sistem. Aprilia Pit Limiter.
– Yeni ACC: Aprilia Cruise Control. Yeni elektronik yönetim, gelişmiş seyir kontrol sisteminin tanıtılmasına, uzun yolculuklarda çok kullanışlı olmasına olanak tanır çünkü gaza dokunmadan ayarlanan hızda gitmenizi sağlar. Gaz kelebeği kapatmadan ve debriyajı kullanmadan, şimdi de vites küçültme fonksiyonuyla birlikte vites değiştirmeyi sağlayan elektronik dişli kutusu, debriyajsız vites küçülmesine izin vermek için. Onun açık gaz kelebeği vites küçültme özelliği özeldir. – Yeni APL: Pist şerit yolunda izin verilen üst hızı seçmenize veya sınırlandırmanıza veya yolda yayınlanan hız limitlerine uymayı kolaylaştırmanıza olanak tanıyan sistem. Aprilia Pit Limiter. – Yeni ACC: Aprilia Cruise Control. Yeni elektronik yönetim, gelişmiş seyir kontrol sisteminin tanıtılmasına, uzun yolculuklarda çok kullanışlı olmasına olanak tanır çünkü gaza dokunmadan ayarlanan hızda gitmenizi sağlar. Gaz kelebeği kapatmadan ve debriyajı kullanmadan, şimdi de vites küçültme fonksiyonuyla birlikte vites değiştirmeyi sağlayan elektronik dişli kutusu, debriyajsız vites küçülmesine izin vermek için. Onun açık gaz kelebeği vites küçültme özelliği özeldir. – Yeni APL: Pist şerit yolunda izin verilen üst hızı seçmenize veya sınırlandırmanıza veya yolda yayınlanan hız limitlerine uymayı kolaylaştırmanıza olanak tanıyan sistem. Aprilia Pit Limiter. – Yeni ACC: Aprilia Cruise Control. Yeni elektronik yönetim, gelişmiş seyir kontrol sisteminin tanıtılmasına, uzun yolculuklarda çok kullanışlı olmasına olanak tanır çünkü gaza dokunmadan ayarlanan hızda gitmenizi sağlar. Onun açık gaz kelebeği vites küçültme özelliği özeldir. – Yeni APL: Pist şerit yolunda izin verilen üst hızı seçmenize veya sınırlandırmanıza veya yolda yayınlanan hız limitlerine uymayı kolaylaştırmanıza olanak tanıyan sistem. Aprilia Pit Limiter. – Yeni ACC: Aprilia Cruise Control. Yeni elektronik yönetim, gelişmiş seyir kontrol sisteminin tanıtılmasına, uzun yolculuklarda çok kullanışlı olmasına olanak tanır çünkü gaza dokunmadan ayarlanan hızda gitmenizi sağlar. Onun açık gaz kelebeği vites küçültme özelliği özeldir. – Yeni APL: Pist şerit yolunda izin verilen üst hızı seçmenize veya sınırlandırmanıza veya yolda yayınlanan hız limitlerine uymayı kolaylaştırmanıza olanak tanıyan sistem. Aprilia Pit Limiter. – Yeni ACC: Aprilia Cruise Control. Yeni elektronik yönetim, gelişmiş seyir kontrol sisteminin tanıtılmasına, uzun yolculuklarda çok kullanışlı olmasına olanak tanır çünkü gaza dokunmadan ayarlanan hızda gitmenizi sağlar. Aprilia Cruise Kontrolü. Yeni elektronik yönetim, gelişmiş seyir kontrol sisteminin tanıtılmasına, uzun yolculuklarda çok kullanışlı olmasına olanak tanır çünkü gaza dokunmadan ayarlanan hızda gitmenizi sağlar. Aprilia Cruise Kontrolü. Yeni elektronik yönetim, gelişmiş seyir kontrol sisteminin tanıtılmasına, uzun yolculuklarda çok kullanışlı olmasına olanak tanır çünkü gaza dokunmadan ayarlanan hızda gitmenizi sağlar.

RSV4 RR ve RF, dördüncü nesil APRC sistemine ek olarak, yolda aşırı güvenliği değil, aynı zamanda devrede mümkün olan en iyi performansı garanti etmek için Bosch ile birlikte geliştirilmiş ileri multimap Korner ABS ile fabrika standardından geliyor. Ağırlık ve boyutlara sahip olan 9.1 MP sistemi, yanal hızlanma, ön fren koluna uygulanan basınç, yağsız yağ gibi çeşitli parametreleri sürekli olarak izleyen özel bir algoritma sayesinde frenlemeyi ve ABS müdahalelerini köşelerde optimize edebiliyor , Pitch ve yaw angle, yavaşlama ve stabilite arasındaki oranı daha iyi garanti etmek için frenleme eylemini modüle ederek. Yeni ABS sistemi, daha ani frenleme sırasında arka tekerleğin kaldırılmasını sınırlayan Aprilia RLM (Arka Kaldırma Azaltma Azaltma) sistemi ile birlikte çalışır. Aprilia’nın spesifik endikasyonlarına göre ince ayarlanmış köşe çıkarma ABS, 3 duyarlılık düzeyine ayarlanabilir ve kapanabilir. Üç Köşeli ABS haritasının her biri, farklı tecrübe ve beceri düzeylerine sahip binicilerin stilleri için mümkün olan en iyi kombinasyonu bulmalarına olanak tanıyan üç yeni motor haritasından (Sport, Track, Race) herhangi biri ile birleştirilebilir. Üç harita “tam güç” ve Aprilia V4’ün sahip olduğu 201 HP’yi asfalt üzerine atma biçiminde ve onlara özel motor freninin yüzdesine göre farklılık göstermektedir. Aprilia’nın özel göstergelerine göre ince ayarlanmış, duyarlılığın 3 seviyesine ayarlanabilir ve kapanabilir. Üç Köşeli ABS haritasının her biri, farklı tecrübe ve beceri düzeylerine sahip binicilerin stilleri için mümkün olan en iyi kombinasyonu bulmalarına olanak tanıyan üç yeni motor haritasından (Sport, Track, Race) herhangi biri ile birleştirilebilir. Üç harita “tam güç” ve Aprilia V4’ün sahip olduğu 201 HP’yi asfalt üzerine atma biçiminde ve onlara özel motor freninin yüzdesine göre farklılık göstermektedir. Aprilia’nın özel göstergelerine göre ince ayarlanmış, duyarlılığın 3 seviyesine ayarlanabilir ve kapanabilir. Üç Köşeli ABS haritasının her biri, farklı tecrübe ve beceri düzeylerine sahip binicilerin stilleri için mümkün olan en iyi kombinasyonu bulmalarına olanak tanıyan üç yeni motor haritasından (Sport, Track, Race) herhangi biri ile birleştirilebilir. Üç harita “tam güç” ve Aprilia V4’ün sahip olduğu 201 HP’yi asfalt üzerine atma biçiminde ve onlara özel motor freninin yüzdesine göre farklılık göstermektedir. Farklı tecrübe ve beceri düzeyine sahip binicilere stilleri için mümkün olan en iyi kombinasyonu bulmalarına izin verilir. Üç harita “tam güç” ve Aprilia V4’ün sahip olduğu 201 HP’yi asfalt üzerine atma biçiminde ve onlara özel motor freninin yüzdesine göre farklılık göstermektedir. Farklı tecrübe ve beceri düzeyine sahip binicilere stilleri için mümkün olan en iyi kombinasyonu bulmalarına izin verilir. Üç harita “tam güç” ve Aprilia V4’ün sahip olduğu 201 HP’yi asfalt üzerine atma biçiminde ve onlara özel motor freninin yüzdesine göre farklılık göstermektedir.

RSV4’ün elektronik yönetiminin toplam yenilenmesi, olağanüstü görüntüleme seçeneklerine sahip gerçek bir dijital bilgisayar olan yeni renkli TFT enstrümantasyonu ile tamamlandı. Seçilebilir iki ekran sayfası (Yol ve Yarış, hem gece aydınlatma hem de gün aydınlatması ile birlikte) gösterilen pek çok göstergeye karşılık gelir. RSV4 RF için standart donanım (ve RSV4 RR için opsiyonel), smartphone’unuzu araca Bluetooth üzerinden bağlamanızı, ilk kez gerçek bir köşeyi tanıtmanızı sağlayan Aprilia multimedya platformu V4-MP’nin yeni bir versiyonu var Köşedeki elektronik ayarlar kalibrasyon sistemiyle, daha sonra yarışlarda olduğu gibi, analiz için dizüstü bilgisayarınıza indirilebilen (veya doğrudan akıllı telefonda görüntülenen) verilerle. Yeni V4-MP, akıllı telefon pil tüketimini minimuma indiren yeni bir bağlantı protokolü eklerken, elektronik ayar köşesini köşeye kadar yönetebileceğiniz daha yeni bir devre yelpazesi sunmanın yanı sıra, yeni bir kullanıcı edinimi Aprilia’nın sağladığı listede olmayan devre. V4-MP ayrıca, Aprilia tarafından yeni RSV4’te ilk kez tanıtılan, sesli komutları ve gelen / giden telefon aramalarını akıllı telefonunuzla yönetmek için kullanılan bilgi-eğlence sistemi de içermektedir. Bu faaliyetler ayrıca dijital enstrümantasyon tarafından görüntülenir ve yönetilir. Ayrıca Nisania’nın sağladığı listede yer almayan yeni bir devrenin kullanıcı edinimi. V4-MP ayrıca, Aprilia tarafından yeni RSV4’te ilk kez tanıtılan, sesli komutları ve gelen / giden telefon aramalarını akıllı telefonunuzla yönetmek için kullanılan bilgi-eğlence sistemi de içermektedir. Bu faaliyetler ayrıca dijital enstrümantasyon tarafından görüntülenir ve yönetilir. Ayrıca Nisania’nın sağladığı listede yer almayan yeni bir devrenin kullanıcı edinimi. V4-MP ayrıca, Aprilia tarafından yeni RSV4’te ilk kez tanıtılan, sesli komutları ve gelen / giden telefon aramalarını akıllı telefonunuzla yönetmek için kullanılan bilgi-eğlence sistemi de içermektedir. Bu faaliyetler ayrıca dijital enstrümantasyon tarafından görüntülenir ve yönetilir.
Euro 4 motor, aynı olağanüstü performans

Her zaman en iyi süper motosikletin yaratılmasına yol açan bu mücevher İtalyan teknolojisinin başlıca ve benzersiz özellikleri değişmeden kalır. Bu, dünyanın ilk tam ölçekli üretim motosikletidir ve yüksek performanslı dar V4 motoru, şimdiye kadar Aprilia tarafından inşa edilmiş en devrimci ve güçlü motordur. Son derece kompakt boyut ve hafif olması nedeniyle “toplam” elektronik kullanımı nedeniyle hatasız yapılmış bir motor. İtalyan V4’ün bu evriminde uygulanan değişiklikler, yalnızca 4 Euro onay hedeflerine ulaşılmasının yanı sıra güç ve maksimum torkdan ödün vermeden (genelde 13.000 dev / dak’da 201 HP ve 115 Nm’de kalırken) genel güvenilirlik ve performansı arttırma ile sonuçlandı. 10.500 rpm), Ve Aprilia V4 motorlarının daima gerçek bir soundtracki olan o eşsiz ses bile. Motor, çift oksijenli bir sensör ve vana ile donatılmış bir susturucu ile yeni bir egzoz sistemi kazanıyor. Motor ECU, 300 rpm’den daha yüksek olan maksimum devir sayısındaki artışı yönetebilen üstün hesaplama kapasitesiyle yenidir. Bu nedenle, motor artık artan bir uzatma kapasitesine sahiptir ve bu nedenle, değişken zamanlama emme kanallarının artık gerek görmediği için ortadan kaldırılmıştır. Bu karar, yakıt sistemi parçalarının ağırlığının 500 gram azaltılmasına katkıda bulundu. Performansı ve güvenilirliği artırmak için, yeni ve daha hafif pistonlar, darbe etkisini azaltan yeni segmentlerle tanıtıldı. Ayrıca, Bağlantı çubuk başlıkları için bir honlama işlemi eklendi, bu da sürtünmeyi azalttı. Valf geri çağırma yayları, ağır yükler sırasında güvenilirliği garanti etmek için yenidir, oysa valfler performans ve güvenilirliği artıracak en uygun zamanlamadan yararlanmıştır. En son olarak, şanzıman şimdi kusursuz vites değiştirme operasyonunu garanti eden doğrusal bir sensöre sahiptir.
Şasi: yeni frenler ve süspansiyon

Aprilia dünyanın en iyi şasi üreticilerinden biri olarak bilinir ve RSV4, Aprilia’nın üst düzey dünya şampiyonalarına kazandırdığı teknik üstünlüğün sentezini temsil eder. RSV4 RR ve RF için hâlâ özgün olan (ve her zaman önceki nesil RSV4 modellerinin bir özelliği olan) bir özellik, standart ekipman şasisinin sunabileceği olağanüstü ayarlama olasılığıdır. Aslında, Aprilia, binicinin, tamamen ayarlanabilir süspansiyona ek olarak doğal olarak çerçeve, başlık açısı, salınım kolu mili ve arka son yükseklikteki motor konumunu ayarlamasına olanak tanıyan tek süper motosiklettir. Tıpkı gerçek bir yarış motosikleti gibi.

RSV4’ün RF versiyonu, hem hidrolik hem de ilkel ayarlarda ince ayarlarla yeni ve daha sofistike süspansiyon sistemleri kazanıyor: Çatal, TTX amortisörü gibi son nesil Öhlins NIX birimi; Ikincisi amortisörün reaksiyon süresini arttıran yeni ilerici bağlantı ile çalıştırılır. Öhlins tarafından da tedarik edilen ayarlanabilir bir direksiyon sönümleyicisi var. Yeni RSV4’de Aprilia, Brembo fren sisteminde önemli değişiklikler getiriyor: ön, çapı yeni 330 mm’ye çıkarılan ve yeni üstün sürtünme katsayısı fren balataları takılmış monoblok M50 kaliperler tarafından kavranan 5 mm kalınlığında yeni çelik disklere dayanıyor.
Sürümler ve renkler

Aprilia RSV4 RR, sürücüye bir “yarış kopyası” performansı ve hissi vermeye hazır en üst raf teknik platformunu temsil ediyor. RSV4 RR, RSV4 RF’de sunulan tüm elektronik, motor ve fren yeniliklerini içerir. Standart donanım olarak, bir zamanlar fabrika sürümüne özel magnezyum harici muhafazalar, yağ karteri ve kafa kapakları ve geniş bir şasi ayarlamaları gibi özelliklere de sahiptir. Aprilia RSV4 RR, kırmızı tekerlek jantlı siyah ve gri bir tabanda (grigio Bucine ve nero Ascari) iki yeni cazip renk şemasında mevcuttur.

Aprilia RSV4 RF, yeni Öhlins süspansiyon sistemleri ve hafif alüminyum dövme jantları standart ekipman olarak kullanan özel bir model. Bu, önceki “Süper Çıplak” sürümün hatırlatıcı adını koruyan ayrılmış grafik için öne çıkıyor, ancak farklı bir grafik kalıba sahip.
Zengin aksesuar yelpazesi

Aprilia, RSV4 RR’yi ve RF’yi kişiselleştirebilmeniz için geniş bir aksesuar yelpazesi tasarladı ve geliştirdi. Performansı artırmak, daha çekici veya daha rahat yapmak için yüksek kaliteli seçilmiş ürünler.

Kaymaya karşı egzoz: Akrapovic tarafından üretilen bu ürünün bir karbon susturucu vardır ve sokak kullanımı için onaylanmıştır.

Tam egzoz: Bu, Akrapovic tarafından yapılan başlıklarla tamamlanmış bir egzoz sistemidir. Susturucu karbon içerisindedir.

Öhlins TTX amortisörleri (RSV4 RF’deki standart ekipman): TTX hattı, Öhlins tarafından sunulan ürünlerin en prestijli ürünüdür (üst ve alt bağlantılar kütük alüminyumdur). Şok emici fonksiyonların hepsinde tam ve ince ayara izin verirler.

Telemetri kurmak için doğrusal sensörlerle donatılabilirler.

Öhlins direksiyon amortisörü (RSV4 RF’de standart donanım): Bu parçanın hidrolik sisteminin hassas ayarlanması, en şiddetli hızlanma sırasında daima sağlam olan bir ön uç sağlar.

Karbon bileşenleri: kertenkeleler, çamurluklar ve topuk koruyucuları. Mat bitmiş karbon elyaftan imal edilmiştir. Sportif bir görünümü garanti eder ve toplam ağırlığı düşürürler.

Ayna tıpaları: kütük alüminyumdan yapılmış, ray üzerindeki motosiklet kullanıldığında bunlar aynaların yerine uygulanır.

Plaka braketi kapağı: lazerle kesilmiş çelikten yapılmış, bu parça üzerinde motosiklet kullanırken araç plakası braketini çıkardıktan sonra uygulanır.

Çerçeve koruyucuları: kemer naylondan oluşan, göze çarpmaz bir yarış stili olan bu, kayar çarpışma durumunda çerçeveye zarar vermemek için kullanışlıdır.

Yarışçı footpegs: kütük alüminyumdan tamamen işlenmiş ve 9 farklı pozisyona ayarlanabilen bu mandalar vites değiştirme ve fren kontrollerinin mikrometrik kalibrasyonuna izin verir. Arka fren ışığı şalterini ve ters dişli kolunu yerleştirmeye hazırlarlar.

Yarı yol tutuş yarışı çubuğu: kütük alüminyumdan yapılmış bu kollar daha sportif bir sürüş pozisyonu sunuyor.
Tersine çevrilmiş yarışan vites kolu: Bu, pistteki performansı artırmak için vites değiştirme modunu tersine çeviren mekanik bir unsurdur.

Dövme jantlar (RSV4 RF’deki standart donanım): dövme işlemi ile alüminyumdan yapılmış bu hafif ağırlıkta maksimum direnç sağlar ve daha fazla taşıma için gereklidir.

Alüminyum yarış kolları: kütük alüminyum malzemeden üretildiğinden, motosiklete daha agresif bir görünüm verirler ve fabrika bileşeninin ağırlığını azaltırlar.

Tank çantası: İki boyutta mevcuttur, bu çanta karbon görünümlü ek parçalar içeren teknik kumaştan üretilmiştir. Yağlar, yakıt, UV ışınlarına direnmek ve yüksek hızlarda dahi dengeden ödün vermemek için test edilmiş ve onaylanmıştır.

Ayarlanabilir plaka konsolu: lazerle kesilmiş çelikten imal edilmiştir. LED plaka lambasını içerir.

Motosiklet örtüsü: nefes alabilen Lycra’dan yapılmış bu kapak, motosikletinizi tozdan korumak için tasarlanmıştır.

V4-MP kiti: (RSV4 RF’de standart donanım): Bu, bir Bluetooth kontrol ünitesinden ve kurulum için gereken tüm kablolardan oluşan Aprilia V4 modellerine ayrılmış multimedya platformu için kurulum setidir.

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok