Giriş Yap



2016 Suzuki GSX-S1000 ilk sürüş deneyimi

Suzuki-GSX-S1000-ABS

Bir Supersport efsanenin DNA’sından Saf spor Roadster geliyor. 2016 Suzuki GSX-S1000.
Gerçek heyecan, deli bir motosiklet. GSX-R1000 harika bir yolculuk hikayesine başlamak için birebir, Saf spor roadster kontrol elinizde.

SAF SPOR ROADSTER – 2016 Suzuki GSX-S1000 ilk sürüş deneyimi

2016 GSX-S1000 GSX-R750 baskın bugün hala 1985 doğumlu ve aynı soy ağacında yer almaktadır. Yeni GSX-S modelleri sokak Suzuki GSX-R ruhunu taşırlar. Onlar da yakından GSX-RR, Suzuki yeni MotoGP yarışı makineye bağlı ediyoruz.

Teknik ve Genel Kontrol için videoyu izleyin

Sadece bir düşünce, bir ruhtan, ya da bir aileden ibaret değil dahası var. Teknoloji ve bileşenleri hakkında; nesilden diğerine gelişen performans dolu net parçalar, GSX-S1000 için ideal bir asfalt sürme gücü ve tork eğrisi sunar, 999cc sıralı – dört silindirli bir motor tarafından desteklenmektedir. Düşük ve orta-aralık ile büyük güç veren, bu motor da asfaltta hakim güç sağlamak için optimize cams kullanır.

2016 Suzuki GSX-S1000 ilk sürüş deneyimi

Güçlü motoru, Suzuki Gelişmiş Çekiş Kontrol Sistemi *, Brembo frenler, ve sokak sürüş konforu için tasarlanmış bir şasi ile donatılmış, 2016 GSX-S1000 bazı ciddi performans ile dolu bir sokak motoru olduğunu bize söylüyor.

Naked tarzı, tek far GSX-S1000 agresif bir görüntü sunuyor.

Suzuki GSX S1000 ABS EICMA Fotoğraflar

Bu yarış pisti kendi tasarlanmış motorudur. Sokak – Tuned. Kendi başına bir efsane haline gelen bir roadster. Güç ve tork geniş yelpazesi ile bir dokunulmaz.

4-zamanlı, 4 silindirli, sıvı soğutmalı, DOHC motor

MOTOR ÖZELLİKLERİ
Suzuki GSX en yeni serisi kökleri ile motosiklet hattı ve son state-of-the-art teknoloji ile agresif bir yeni bir yön alarak sunar.

Suzuki orijinal SDTV (Suzuki Dual Throttle Valve) 44mm gaz kelebeği gövdesini kullanan bir ince ayarlı yakıt enjeksiyon sistemi ile efsanevi GSX-R1000 (K7) dayalı 999cc, dört zamanlı, sıvı soğutmalı, DOHC, sıralı dört motor.

Iridyum bujiler konvansiyonel tip ile karşılaştırıldığında daha yüksek güç, daha doğrusal gaz tepkisi, kolay motor start-up, ve daha istikrarlı bir boşta katkıda kıvılcım gücü ve yanma verimliliği artırmak.
Yeni kam profilleri sokaklarda için uygun supap zamanlaması optimize etmek için tasarlanmış, ama akılda yarış pisti ile.

Radyatör örtüler verimli yeni tasarlanmış ve yüksek verimli yuvarlak şekilli radyatör hava rehberlik. Hafif ve kompakt sıvı soğutmalı yağ soğutucusu.
Yeni pistonlar optimum sertlik ve ağırlık elde etmek FEM (Sonlu Elemanlar Metodu) analizinin kullanımı ile geliştirilmişti.

4-2-1 egzoz sistemi heyecanlı egzoz notları ve adrenalin acele performansı ile güçlü bir düşük-orta menzilli çıkışına katkıda bulunmaktadır.

GSX-S1000 Suzuki gelişmiş Çekiş Kontrol Sistemi * binici çeşitli sürüş koşullarında daha güvenle gaz kontrol izin özellikleri. Sürekli Tekerlek patinajı tespit edildiğinde hızlı motor gücünü azaltır ön ve arka tekerlek hızları, gaz kelebeği pozisyon sensörü, krank pozisyon sensörü ve vites pozisyon sensörünü izler.

3 mod (1, 2, 3, Kapalı) ve modlar arasındaki fark hassasiyet seviyeleri vardır. Mod 1 en yetenekli biniciler için uygun veya iyi kavrama yol koşullarında en düşük hassasiyet seviyesi. Mod 2 en biniciler ve yol koşulları için bir sonraki hassasiyet seviyesi uygundur. Mod 3 kadar büyük değil yol koşulları için en yüksek hassasiyet seviyesi uygundur.

* Çekiş kontrolü, çeşitli koşullar altında sürücünün gaz kontrolü için bir alternatifi değildir, ve frenleme sırasında dönüşler girerken veya çekiş kontrolü aşırı hız nedeniyle çekiş kaybını önlemek değil, ve ön tekerlek çekişi kontrol etmez.

Suzuki Kompozit Elektrokimyasal Malzeme (SCEM) üst karter entegre -plated silindirler sürtünmeyi azaltmak ve ısı transferi ve dayanıklılık artırmak.

Yakıt enjektörleri, daha iyi yanma ve yakıt tüketimini azaltmak için her gaz kelebeği gövdesi uzun burunlu enjektörler 10 delikli vardır.

73.4mm 59.0mm uzun strok tasarım devir aralığı boyunca güç geniş bir yayılması için mümkün kılar

İLETİM ÖZELLİKLERİ
Altı vitesli yakın oranlı şanzıman dikey genel motor uzunluğunu azaltmak için milleri sendeleyerek özellikleri.
Yeni bir tuşla, vites boşta iken debriyaj meşgul olmak gerekmez itme-start sistemi.

ŞASİ ÖZELLİKLERİ
Tamamen ayarlanabilir sönümleme, rebound ve 63mm inmeli 120mm inme ve bağlantı tipi arka şok ünitesi ile yay ön-yük 43mm KYB Ters ön çatal.

Hafif ve kompakt şasi çevik ve fun-to-ride biniciler geniş bir yelpazede için olmak üzere tasarlanmıştır.
Hafif ve sert ana çerçeve ve alüminyum alaşımlı maşa.

310mm 4 karşısında 32mm piston Brembo monoblok ön fren kaliperleri evlendirilen çift diskleri kayan monte.
Enkei 6 kollu hafif alüminyum döküm jantlar Dunlop radyal lastikler monte.
Mat siyah alüminyum Kiralama Fatbar gidon standart donanım.

Sportif, henüz dik sürüş pozisyonu ile 815mm (32in) Düşük koltuk yüksekliği.
Tek Showa arka şok ayarlanabilir sürüş yüksekliği ile birlikte, sönümleme dışarıdan ayarlanabilir canlanma ve sıkıştırma özellikleri.

SÜSPANSİYON
LED göstergeleri ile Hafif ve kompakt tam LCD gösterge paneli.
12 ay sınırlı garanti

https://www.youtube.com/watch?v=nbBT98oMYtI

https://www.youtube.com/watch?v=gmHBFOFCjwI

İlgili Yazılar

1 Yorum

Kilis merkezden ben SBZ200. Selamın aleyküm siten süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım 08-04-2018 13:54:27

Yanıtlamak için giriş yapın

Başka Yazı Yok