Giriş Yap



2016 Honda CBR500R

Gelecek hafta, Orlando, Florida Amerika Uluslararası Motosiklet Fuarı’nda, Honda, güncelleştirilmiş 2016 CBR500R açıklayacak.

2016-Honda-CBR500R-1

Sır gibi saklanan özellikler henüz açıklanmadı. Fuarda bu özelliklerin tümü kullanıcıları ve meraklıları ile paylaşılacak.

2016 için yükseltmeler tahminen ne olacak:

– “Agresif Hız Şekli korunuyor ve gelişiyor” yenilikçi tasarım temasına dayalı tam bir yeni bir görünüm. Keskin ve sinirli bir karakter çizgileri, yeni ön yüz – hız ve dinamik bir görünüm vermek – tepede toplanmış görünüm kuyruğa kadar – – Ayrıca LED aydınlatma ile donatılmış dik açılı ikili LED ışıkları.

– Ayarlanabilir ön yük ile ön süspansiyon, yeni menteşeli yakıt kapağı büyük yakıt tankı, ayarlanabilir fren kollarını ve “dalga” tarzı kontak anahtarı da dahil olmak üzere birçok binici – odaklı ekstra detay.

– Tatmin edici düşük, az egzoz notu için ayarlanmış iç yapısı ve geliştirilmiş kitle merkezileştirme için yeni kısa egzoz susturucu.

– Dinamik yeni renk şemaları.

CBR500R Orlando, 15 Ekim’de Florida’da başlayan Amerikan Uluslararası Motosiklet Fuarı’nda ilk kez, halka açıklanacak. O zamana kadar merakla bekliyoruz.

İlgili Yazılar

1 Yorum

Ali Demirkol  -  12 Nisan 2018 / 8:59 pm

Elinize sağlık, 20 bin tl’ye kadar naked önerisi lütfen

Yanıtlamak için giriş yapın

Başka Yazı Yok