Giriş Yap



Piaggio Medley 2016

medley 2018

Piaggio Medley 150, hafif ve yüksek tekerleğin yararlarını üst düzey bir scooterın rahatlığı ve özellikleriyle bir araya getirirken pratikliği ve teknik yenilikleri en saf İtalyan stiliyle harmanlıyor.

Çevik ve hafif bir scooterin yararlarını, daha büyük ve yüksek performanslı yüksek tekerleklerin yararlarıyla birleştiren Piaggio Medley, sıradan scooterların ötesine geçip sürücünün hareket kabiliyeti arayışını ve sürekli değişen ihtiyaçlarını tam olarak karşılıyor. Gücünü elektronik yakıt enjeksiyonlu, sıvı soğutmalı ve 4 valf zamanlamalı yeni iGet 150 cc motordan alan Piaggio Medley yeni tek silindir motor ailesiyle kalite, güvenlik ve gaz salınımı açısından çıtayı yükseltiyor.

medley2

Piaggio Medley, küçük tekerlekli scooterlara kıyasla daha kaliteli sürüş ve yol hâkimiyeti sağlayan büyük çaplı tekerleklerle özdeşleşmiş şasinin faydalarını alıp, klasik bir scooterin rasyonelliği, güvenliği, yük kapasitesi ve ikili sürüşte geniş selenin rahatlığı ile bir araya getiriyor.

Durdurma esnasında motoru kapatıp yeniden başlatmayı sağlayarak yakıt tüketimini ve gaz emisyonunu sınırlayan standart “Çalıştır&Durdur” özelliği ve iki kanallı ABS sistemi ile Piaggio Medley, normal şartlar altında üst sınıf scooterlara ayrılan bir ekipman paketine sahiptir.

Piaggio Medley’in taşıyıcı yapısı, genel sağlamlığa katkı sağlamak üzere preslenmiş çelikle güçlendirilmiş çelik borudan yapılma yeni bir iskelet tipinden oluşuyor. Ayrıca 138 kg boş ağırlığı sürücüye hafif scooterların en güçlü noktaları olan çeviklik ve manevra kabiliyetini kullanma şansı sunuyor.

piaggio medley 150Avrupa’nın en önemli motor ve scooter AR-GE merkezine sahip Piaggio’nun yeni iGet motor ailesi ilk kez Piaggio Medley ile kullanıcıların deneyimine sunuluyor. 150 cc motor kapasitesiyle daha rafine şekilde sunulan iGet motorlarda, “Çalıştır&Durdur” sistemi, elektronik yakıt enjeksiyonu, 4 valfli zamanlama ve sıvı soğutma bulunmaktadır. iGet motorlar, performansları, çevre dostu oluşları ve Euro 4 standartlarına uygunlukları ile kendi kategorilerinin zirvesine yerleşiyor.

MEDLEY 150 – Teknik Özellikler
MOTORPİAGGİO İ-GET TEK SİLİNDİRLİ MOTOR,  4 ZAMANLI, “START&STOP” (ÇALIŞTIR&DURDUR) SİSTEMİ
SİLİNDİR HACMİ155 CC
MAX GÜÇ11 KW 7.750 DEVİRDE
MAX TORK14,4 NM 6.500 DEVİRDE
BESLEMEELEKTRONİK ENJEKSİYON
SOĞUTMASIVI
DEBRİYAJOTOMATİK KURU SANTRİFÜJ KAVRAMA
VİTESTORK SUNUCULU OTOMATİK CVT
ARKA FREN88 MM UZUNLUĞUNDA, HİDROLİK TELESKOPİK ÇATAL
ÖN FREN76 MM UZUNLUĞUNDA, 5 ADET YAY ÖN YÜKLEME AYARI OLAN ÇİFT ETKİLİ HİDROLİK AMORTİSÖR
JANTLAR
ÖN LASTİK100/80-16
ARKA LASTİK110/80-14
UZUNLUK2.020 MM
GENİŞLİK (EN GENİŞ YER)705 MM
AKS ARALIĞI1.396 MM
SELE YÜKSEKLİĞİ787 MM
KURU AĞIRLIK
YAKIT DEPOSU7 LİTRE
EGZOST ÇIKIŞIEURO 4

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok