17.9 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

Menza Motors’un Lucat Elektrikli Motoru Auto Expo 2018

Menza Motors’un Lucat Elektrikli Motoru Auto Expo 2018’da tanıtıldı. SUpersport yarış modelinde üretilen motorun ülkemize gellip gelmeyeceği henüz belli değil.
lucat electric
Gujarat merkezli elektrikli iki tekerlekli bir otomobil üreticisi olan Menza Motors, elektrikli motosikleti Lucat’ı piyasaya sundu. 200cc’lik bir motosikletin dinamiklerini paylaşan, ancak 650cc’lik bir motora benzeyen sportif bir ürün. Lucat, minimalist karoseri, 17 inçlik tekerlekler, klipsli tutma çubukları ve tek sürücülük birimi ile kendini belli eden bir caferacer modeli olarak tasarlandı. Bununla birlikte, 77’den fazla renk seçeneği bulunan son derece özelleştirilebilir bir motosiklettir. Şirkete göre, motorda ki her şey şasi ve çerçeve haricinde özelleştirilebiliyor.
lucat electricity
Ön tarafta, üzerinde büyük dokunmatik ekranlı konsolunun bulunduğu bir LED far var. Şirkete göre, bir akıllı telefon aracılığıyla bir bulut veritabanına yüklenebilen sürüş haritaları, verileri ve diğer bilgileri depolayabiliyor. Buna ek olarak, anahtarsız ateşleme de yapıyor.
lucat menza
Bunların hepsini çalıştırmak hava soğutmalı, fırçasız bir DC motor olup, 24PS güç ve 60Nm tork yapar, bu da 20Nm’dir. 121 km / sa hızla iddia edilen bir üst hızı hızlandırabilir.
Lucat 2
Motosiklet, şehirdeki 100 km’lik ve karayolundaki 150 km’lik mesafe alabiliyor. 72V lityum iyon pil kullanıyor. 0’dan yüzde 100’e kadar şarj dört saat sürüyor, ancak hızlı şarj ile şarjın yüzde 95’ini yalnızca 45 dakikada dooldurabilirsiniz. Normal elektrikli konektör ile de uyumludur.

Lucat, ön WP USD çatal uçları ve arka monoshock üzerine askıya alınmış. Alüminyum ve çelik çerçeve kullanıyor. Frenleme, ön ve arka disk freni tek bir diskle gerçekleştirilir. 17 inç (110/70) ön ve (150/60) arka tekerlekler Metzeler Sportec M5 lastiklere sahip. Ağırlık 153kg.

Menzili 60km’nin altına düşerse pil garanti ile değiştiriliyor. Ömür boyu garantili pil için 400 tl kadar bir ücret istiyorlar.

Kaynak: Bikedekho, zigwheels

Motosikletler

2 YORUMLAR