Giriş Yap



KTM 350 SX‑F 2015

600ff56f4d

350sx

12.400 EUR

STANDARTLARI BELİRLEYEN MAKİNE

KTM 350 SX-F başarıdan başarıya koşmaya devam eden, kendi sınıfında standartları belirleyen bir motosiklet. 2013 yılında ard arda 3.kez MX1 Dünya Şampiyonasını kazandı ve MX of Nations yarışını da domine etti . Toni Cairoli 350 SX-F ile kendi klasmanında üst düzey performans sergiliyor. Toni\’nin başarısında düşük ağırlık konsepti, kolay hakimiyet ve devirli motor karakteristiği önemli bir rol oynuyor. Profesyonellerin olduğu kadar amatörlerin de faydalandığı bu özellikler KTM 350 SX-F\’de standart olarak sunuluyor.

MOTOR

Dizayn Tek silindirli, 4 zamanlı, buji ateşlemeli motor, sıvı soğutmalı
Deplasman 349,7 cc
Delik 88 mm
Inme 57,5 mm
Başlangıç ​​yardımı Elektrikli marş
Transmisyon 5 vites, pençe değiştirdi
Motor Yağlama 2 Eaton pompa ile zorla yağlama
Birincil oranı 24:73
İkincil dişli oranı 14:50
Soğutma sistemi Sıvı soğutma sistemi, su pompası ile soğutma sıvısının sürekli sirkülasyon
Debriyaj Islak çoklu diskli kavrama / Brembo hidrolik
Ateşleme sistemi Dijital ateşleme zamanlaması ayarı ile Temassız, kontrollü, tam elektronik ateşleme sistemi

YÜRÜYEN AKSAM

Çerçeve Krom molibden çelik borulardan yapılmış Merkezi tübüler çerçeve
Çatallar WP Süspansiyon Yukarı Yan Aşağı 4860 MXMA CC
Amortisör WP Süspansiyon 5018 BAVP DCC
Süspansiyon seyahat ön 300 mm
Süspansiyon seyahati Arka 317 mm
Fren sistemi Disk frenler, yüzer fren kaliperleri
Fren diskleri – çap ön 260 mm
Fren diskleri – çap arka 220 mm
Zincir 520 X-ring
Direksiyon kafa açısı 63.5 °
Dingil 1,495 ± 10 mm
Yerden yükseklik (yüksüz) 375 mm
Koltuk yüksekliği (yüksüz) 992 mm
Yaklaşık Toplam yakıt tankı kapasitesi. 7.5 lUnleaded prim yakıtı (95 RON)
Yakıt Yaklaşık olmadan Ağırlık. 105,9 kg

SİLİNDİR KAPAĞI

DOHC silindir kafası maksimum gaz çıkışı ve bu nedenle yüce silindir şarj sağlamak optimum akışı için boyutlandırılmış kanallar ile öne çıkmaktadır. Ultra hafif titanyum vanalar ve DLC-kaplı cam takipçileri 13.000 rpm motor hızları elde etti ve bir 450 o çok yakın geliyor spontan güç geliştirme artı yüksek pik güç sağlamak izin verir.

KRANK

350 SX-F krank mili alt Konrod gözünde bir rulman ile donatılmıştır: İki press-fit yatak kabukları krank mili doğrudan çalışan krank pimi. Motor krank’ın doğrudan basınç yağlama sistemi yatağı için gerekli yağ kaynağı sağlar. Bu tasarım, son derece yüksek motor hızı ve 350cc motoru etkileyici tepe gücü arkasında önemli bir faktördür. Müşteri için bir başka belirleyici faydası düz yatağına krank mili sayesinde servis aralığını uzatmak mümkün olmuştur olmasıdır.

BALANSÖR MİLİ

Eylemsizlik kuvvetlerini dengelemek için, 350 SX-F Motor aynı zamanda zamanlama zinciri ve su pompası itici bir çok fonksiyonlu mili olarak görev yapan bir dengeleyici şaft ile donatılmıştır.

MARŞ

350 SX-F Motor elektrikli marş standart olarak donatılmıştır – tartışmasız bir fayda Devam hafif bir ağırlık dezavantajı bir sonucu olarak kabul edilmelidir bile, savaşın sıcağında gerçekten zor aldığında.

DEBRİYAJ

Çok kompakt CCS (Yay Steel) debriyaj aşınmaya ücretsiz çelik kafes nedeniyle çelik temel malzemenin son derece ısıya dayanıklı olan sekiz astar diskleri ile donatılmıştır. debriyaj sepet zorlu koşullarda ve daha uzun süre hem daha tutarlı bir davranış sağlayan yeni bir malzemeden yapılır MY 2015 debriyaj yaylar daha hafif hale getirmek için yeniden bir çalışma yapılmıştır. Brembo hidrolik debriyaj tahrik sistemi, pürüzsüz ve çok hassas debriyaj kontrolü garanti eder.

ŞANZIMAN

5-vitesli şanzıman özel 350 SX-F motor özelliklerine uyacak şekilde tasarlanmış ve hassas ve basit değiştiriyor üstünlük edilmiştir.

MOTOR YÖNETİM SİSTEMİ (EMS)

KTM tarafından geliştirilen devrimci enjektör pozisyonu ile birlikte, elektronik yakıt enjeksiyonu ve 44 mm gaz kelebeği gövdesi ile Keihin motor yönetim sistemi (EMS), spontan tepki ve maksimum motor performansı sağlar.Çeşitli motor karakteristikleri de hala POWERPART olarak kullanılabilen bir harita seçim anahtarı ile, EMS ile seçilebilir. Ayrıca, kullanıcı ayar aracı (opsiyon olarak da kullanılabilir) verileri birkaç fare tıklamasıyla bir konuda değiştirilecek dizüstü ve haritalama, ateşleme ve yakıt enjeksiyon yoluyla bisiklet okunacak sağlar.

TEKERLEKLER

Tekerlek konusunda 2015 modeller, üst düzey Excel jantlar ve minimum ağırlıkta maksimum stabilite elde etmek için hafif, CNC ile işlenmiş göbekler ve hafif alüminyum jant teli vidalarına sahip, siyah kaplanmış jant telleriyle donatıldı. Yeni Dunlop Geomax MX 52 lastikler, KTM USA fabrika takımı ile birlikte geliştirildi ve üstün performansta mükemmel yol tutuşu sağlıyor. Yeni zincir dişlileri, yaylanmayan kütleden 50 gram tasarruf sağlıyor.

FRENLER

Brembo yüksek teknoloji frenleri öteden beri KTM offroad motosikletlerinin standart donanımları arasında ve hafif, dalgalı fren diskleriyle birlikte, fren teknolojisi konusunda gelinen son nokta. Motorkrosta sınıfının en iyi frenleri olarak 2015 yılında değişiklik yapılmıyor.

 

ŞASİ

SX modellerinin hafif, yüksek dayanımlı krom molibden çelik profil borulardan oluşan modern şasi tasarımı, maksimum boylamasına mukavemeti, optimum torsiyon sertliğiyle kombine ediyor. 2015 model için yeni SX şasisinde dövme ve üzeri frezelenmiş bir çapraz boru, her iki şasi yarısını, mafsal çekme çubuğuyla birleştiriyor. Kaynak dikişlerinin kalkmasıyla en hassas imalat toleransları ve daha fazla güvenlik elde ediliyor ve bunun ötesinde ağırlıktan 60 gram tasarruf ediliyor.

 

MAFSAL/ARKA AMORTİSÖR

2015 model için geliştirilmiş sönümleme sistemi, optimize edilmiş geometrili, yeni bir mafsala sahip. Daha yüksek başlangıç oranlı, daha düz progresyon, daha fazla sağlamlık sağlıyor ve kuyruğu düşürüyor. Ayrıca yeni yapı 40 gram daha ağırlık tasarrufu sağlıyor. Tam ayarlanabilir WP 5018 arka amortisör komple yeni mafsala göre uyarlandı.

 

ÇATAL

WP Suspension tam ayarlanabilir Upside-Down ön amortisörler, 2015 modelde yeni arka tekerlek sönümlemesi ve yeni 22 mm ön aks (eskiden 26 mm) ile mükemmel bir şekilde uyumlaştırıldı. Yeni aks ön tekerlek için daha iyi bir his sağlıyor ve ayrıca 40 gram daha tasarruf sağlıyor. Yeni çatal başları şimdi 35 mm yerine 33 mm ofsete sahip ve bu sayede daha yüksek kaster ile daha fazla sürüş stabilitesi sağlıyor. Ayrıca yeni geliştirilmiş, 50 gram daha hafif çatal koruyucularına sahipler.

 

ÇATAL MESNETLERİ

Yüksek kaliteli, CNC frezelenmiş mesnetler, KTM’de yıllardan beri standart donanım. Bunlar hassas sürüş performansı sağlıyor, esneme karakteristiğini ve bu sayede teleskobik amortisörlerin çalışma performansını hissedilir derecede destekliyor. Alt gidon kafası yatağı için yeni O ring taşıyıcısı, geliştirilmiş bir şaft borusu ve yeni gidon boğazı saplaması da yine 40 gram tasarruf sağlıyor.

 

GİYDİRME

KTM tasarımcıları grenajları tasarlarken, motosikletin ergonomi ve işlevsellik açısından en ince ayrıntısına kadar sürücüsüyle mükemmel bir uyum sağlaması göz önünde bulundurdu. Ön çamurluk, plastik kalıp parçalarının iyi düşünülmüş yapısı ve yerleşimi sayesinde, nasıl azami mukavemete ulaştığına dair iyi bir örnek.

GRAFİKLER

Net hatlara sahip yeni ve zarif grafik tasarım, modern ve teknoloji harikası bir motosiklete dair yüksek beklentilerin altını çiziyor.

 

SELE

Mükemmel bir ergonomik tasarıma sahip sele, bol miktarda konfor ve aynı zamanda yüksek sağlamlık sağlayan, dayanıklı bir köpük dolgu ile donatıldı.

 

HAVA FİLTRESİ KUTUSU

Hava filtresi kutusu tasarımı, hava filtresinin kirlere karşı en üst düzeyde korunmasının yanında, yüksek performans için maksimum hava akışını garanti ediyor. Twin Air hava filtresinin, saniyeler içinde hızlı aletsiz değişimi, uzun zamandır ulaşılmaz KTM standartları arasında.

 

YAKIT DEPOSU

SX serisinin tüm modelleri, hafif polietilenden yapılmış 7,5 litrelik bir yakıt deposu ile donatıldı. 4 zamanlı motokros modellerinde, 4 zamanlı enduro modellerindeki aynı benzin pompası sistemi kullanılıyor, böylece PowerParts programındaki veya enduro modellerine ait daha büyük depoların takılması mümkün.

 

Gidon

Tüm SX modelleri, açıları motokrosa özel talepleri karşılayan, süper sağlam konikleştirilmiş Renthal Fatbar 827 gidonuyla donatıldı. Kendini kanıtlamış KTM standardına göre gidon tercihe bağlı dört farklı konumda sabitlenebilir. 2015 model, sürücülerin ellerini korumak amacıyla daha yumuşak, çift bileşenli elciklere sahip. Brembo hidrolik fren sistemini pek tutmadık onun dışında süper bir makina.

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok