Kawasaki Versys 1000, Kawasaki, Kaliforniya uygunluğunu aldığı 2009 yılında Versys’i her yerde yasal kıldı. 2010 güncellemesi, titreşimleri yumuşatmayı ve ön far stilinde küçük estetik değişiklikler yapmayı ve aynı zamanda belirli devirlerde panellerinin birbirini titretmesine neden olan gürültüyle yankılanan üst kaporta alanını ortadan kaldırmayı amaçlayan sayısız ufak tefek ince ayarlara şahit olmuştur. 2013 model Versys 650, 2012 yılında Kuzey Amerika’da dünyanın geri kalanında edinilen bir özellik olan ABS frenlerini edindi.

Bu özellik, güncellenen ve kayda değer ölçüde yeniden dizayn edilen 2015 Kawasaki Versys 650 ve büyük kardeşi Versys 1000 LT’nin yanı sıra 650 LT spor/macera motosikletlerinin basın lansmanı için engebeli İtalyan Sicilya adasına getirdi.

Keskin ve sportif Tasarım
Tamamen değişen tasarım paketi , ön cam, aerodinamik ve hava akımı yönetimi karışımından oluşuyor. Yeni çift far dizaynı keskin Kawasaki görünümüne katkı sağlıyor. Kalın Dolgulu

Sele
Kalın sele ve terzi tasarımı koltuk malzemesi uzun mesafe sürüşleri için muhteşem bir konfor sunmakta.

Orta Sehpa
Standart orta sehpa bakım işlerini kolaylaştırır.

Son Sınıf ABS ile Üçlü Petal Disk Frenler
Daha büyük ön diskler yeni balata malzemesi ile tamamlanmıştır. Bütün modellerde ABS standardı engebeli yollarda fren yaparken ekstra güvence sağlıyor.

Çift Kızaklı Alüminyum Şasi
Şasinin hafifliği ve yüksek dayanıklılığı sabit ve keskin tutuşuna katkı sağlıyor. Motorun üst kısmına monte edilen yeni lastik takozlar vibrasyonun azalmasını ve dengeyi sağlıyor.

Dik Sürüş Pozisyonu
Geniş dik sürüş pozisyonu sürücü konforuna katkıda bulunurken kolay kontrol sağlar.

Sportif 17’’ Jantlar
Hafif 17’’ ön ve arka jantlar hızlı ve sportif kullanımına katkı sağlıyor. Yeni lastikler gelişmiş yol spor performansına katkıda bulunur.

Yardımcı ve Kaydırmalı Debriyaj
Yarış esintili debriyaj teknolojisi arka tork sınırlayıcı işlevi yanı sıra debriyaj kolunda da hafiflik hissi sunuyor. Yardımcı ve Kaydırmalı debriyaj yarış faaliyetleri yorumlarına dayanarak geliştirilmiştir. debriyaj önceki modelin standart debriyaj bulunmayan, iki yeni fonksiyon sunan. İki tip kam kullanır (Yardımcı kam, kaydırmalı kam).

47L Arka Çanta Aksesuarı
Arka çanta aksesuarı kullanılabilir. Çanta 5kg ve 47 litre hacim için değerlendirilmiştir. İki tane kaskı sığdıracak kadar büyüktür. (Aksesuar olarak mevcut) Ayarlanabilir Cam
Cam aletsiz ayarlanabilir, ayarlanabilir 75 mm aralığa sahiptir.

Temiz Montaj Yan Çanta Sistemi
Yan çanta aksesuarı için değişen montaj sistemi motosiklete daha bütünleşmiş bir görünüm veriyor ve çantalar kaldırıldığında motosikletin arkasında keskin bir görünüm sağlıyor.

(Aksesuar olarak mevcut) ø43 mm Ters Ön Çatal
Yeni ters çatal değişik sürüş koşullarında mükemmel aksiyon sağlıyor. Azalan geri tepme ve değişen üst yay ayarları artan sürüş konforuna katkı sağlıyor.

Önemli Ölçüde Yük Kapasitesi
Sağlam kafes tarzı arka şasi, Versys 1000’in yük kapasitesinin en önemli unsurdur, sürücü yan çantaları, arka çanta ya da ikisini birlikte kullanabilir. Birçok Orijinal Aksesuar
Renk uyumunu tamamlayan yan çantalar, yüksek hacimli arka çanta ve diğer sayısız aksesuarlar touring özelliğini artırır ve uzun yolda kullanım rahatlığına katkıda bulunur. Yeni mevcut Aksesuarlar kask kilidi, LED sis lambaları ve vites konumu göstergesi’dir.

Gergin Arka Amortisör Yayı
Gergin arka amortisör yayı, daha fazla denge ve kolay hareket sağlar. Gergin yay aynı zamanda Versys1000’in artan ağırlığına uygundur. Uzaktan önyükleme ayarlayıcısı demek, iki kişilik sürüş ya da bagaj için çabucak ve kolayca değişiklikler yapılabileceği demektir. Arka amortisör geri tepme için de ayarlanabilir. 1,043 cm3 Su Soğutmalı 4 Zamanlı 4 Silindir
Versys 1000’in eğlenceli faktörünü üst düzeye çıkarmak için, mühendisler en heyecan verici motoru sağlamak istedi. Motorun performans değeri rakamlarından daha fazlasını vermesi gerekiyordu. Esneklik için ayarlanan 1043 cm3 4 silindir motor seçtiler. Mükemmel gaz tepkisi, tüm devirde (özellikle düşük-orta menzilde) güçlü tork ve baştan çıkarıcı gaz sesi, her gaz verildiğinde, sürücüye hem işitsel hem de fiziksel bağımlılık hissi verir.

Geniş Yakıt Deposu
Motor ve şanzıman ayarları ile bir depo 400km (hesaplanan) mesafe olabilir. 21 litre kapasite uzun mesafe sürüş sağlar. (Mesafe sürüş şartları ve hızına göre değişebilr.)

Geniş Direksiyon
Geniş direksiyon özellikle düşük hızda manevra için, kolay kontrol sunuyor. Doğal bir tutuş sunmak için konumlandırılmıştır, sürücünün dik rahat otururken dirseklerinin hafifçe eğilmesini sağlar.

Göstergeler
Çok yönlü gösterge panelinde analog tarzı takometre ve LCD ekranda hız göstergesi, yakıt göstergesi, odometre, saat, çift tripmetre, mevcut ve ortalama yakıt tüketimi, kalan mesafe ve hava sıcaklığı göstergeleri bulunur. Değişen gösterge yüzeyi sportif görünümüne katkı sağlıyor. ABS Sistemi
Abs sistemi frenleme sırasında tekerleklerin kilitlenmesini
önleyerek istikrarlı fren performansı sağlar

Yatay Arka Bağlantılı Arka Süspansiyon
Yatay arka bağlantılı arka süspansiyonu arka amortisörü
yatay olarak düzenler, alanın verimli kullanılmasına ve
merkezileşmeye büyük katkı sağlar Yardımcı ve Kaydırmalı Debriyaj
Yarış esintili debriyaj teknolojisi arka tork sınırlayıcı işlevi yanı sıra debriyaj kolunda da hafiflik hissi sunuyor. Yardımcı ve Kaydırmalı debriyaj yarış faaliyetleri yorumlarına dayanarak geliştirilmiştir. debriyaj önceki modelin standart debriyaj bulunmayan, iki yeni fonksiyon sunan. İki tip kam kullanır (Yardımcı kam, kaydırmalı kam).

KTRC 3 mod (Kawasaki traction control)
3 mod Kawasaki traction kontrol Kawasaki’nin en gelimiş çekiş kontrol sistemidir, sport sürüşünden touringe çeşitli sürüş durumlarına uygun mod seçenekleri sunuyor. Güç Modu
Güç modu seçimi motor gücü veriminin sürme durumuna göre değiştirilmesine izin verir.

Çift gaz kelebekleri
Güç artışı ve ikinci beyin kontrolü gaz kelebeklerinin kullanım bakımından büyük kolaylık sunuyor. Ekonomik sürüş göstergesi
Uygun ortalama yakıt tüketimini gösterir, yakıt verimli sürüş sağlar.

ilk sahneye çıkışını ve incelemesini buradan incelebilirsiniz