Giriş Yap



2018 MV Agusta F4 RC Ortaya Çıktı

Yarış pistleri onu hep sevdi. Tarihi yarış görüntüsünden hiç birşey kaybetmedi.

MV Agusta F4’ün sınırlı RC versiyonu yeni renkler ve grafiklerle geliyor ve öncekilerden farklı bir görünüm sunuyor. Özellikle, takım tarafından kazanılan başarıların sayısını hatırlatmak için “37” sayısı flamalar üzerine basıldı.

Merkezi bir güç dağıtım zinciri ve radyal vana ile gelen dört silindirli Corsa Corta motorunda çalışır. Bu sürüm 208PS’ye kadar çıkabilir; Bununla birlikte, bir yarış-spesifikasyon ECU’su ve bir titanyum egzoz sistemi, karbon fiber ısı kalkanları ile donatılmış.

MV Agusta F4 RC sürücünün tercihlerini göre özelleştirilebilir gaz hassasiyeti, maksimum tork, motor frenleme ve devir sınırlayıcı gibi birkaç düzenleyici elektronik fonksiyonları ile birlikte gelir. Standart kit ayrıca üç jiroskop, üç ivme ölçer ve açı sensörü ile birlikte verilir.

new mv agusta f4

Ön süspansiyon, rebound ve bazı ön yük ayarlaması ile ayrı hidrolik sıkıştırma ayarı sağlayan, TiN kaplamalı bir NIX 30 tipi USD Ohlins çatalıdır. Arka kısım, bir Ohlins TTX 36 tamamen ayarlanabilir monoshock’a ve piggyback tankına dayanıyor. Motosiklet, özel olarak geliştirilmiş bir CrMo çelik boru kafes çerçevesi kullanıyor. Fren yapmak için ön tarafta çift 320mm diskler ve arkada 210mm disk var ve her ikisi de 4 pistonlu Brembo monoblok kaliperlerle donatılmış. Bosch 9 Plus Yarış Modu ABS standart olarak geliyor.

 

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok