Giriş Yap



2018 Kawasaki Z650, Yeni Renkler

z650 candy lime green with metallic spark black studio

Kawasaki’nin popüler orta ağırlık modelleri, yeni Ninja 650 ve Z650, 2018’de yeni renk ve grafik kaplamalarla büyük abilerine çok fazla benzediğini söyleyebiliriz.
ninja 650 candy plasma blue and ebony studio

Ninja 650 Tourer bunlardan biridir ve motor muhafazaları, jel tank pedi, diz yastıkları, yüksek ön cam ve montaj çerçeveleri ile tamamlanmış yumuşak görünüşlü bir avuç Kawasaki orijinal aksesuar ile birlikte geliyor.
ninja 650 pearl storm grey with ebony studio

Diğeri, füme ön cam, jel tank yastığı, renk ile eşleşen arka koltuk kılıfı ve torklu motorunun daha agresif şekilde ses çıkarması için bir Akrapovic egzozu ile gelen Ninja 650 Performansı sunar.

Çıplak (naked) 2018 Z650 ile devam eden bu model Metallic Spark Black’te satışa sunulacak. Ayrıca, Metalik Kıvılcım Siyahı ile birlikte yeni bir Metallic Matte Covert Green olan Metalik Kıvılcım Siyah versiyonu olan bir Candy Lime Green olacak.

Bu, jel tank yastığı, renk ile eşleşen koltuk kılıfı ve Akrapovic egzozuyla gelen Performans ayarıda mevcut olacak.
z650 candy lime green with metallic spark black studio

Kısa süre önce piyasaya sürülen Kawasaki Z650 ve Ninja 650 sırasıyla eski ER6-N ve ER6-F’yi değiştiriyor. En büyük değişiklik ise eski çevre tipinin yerini alan yeni kafes çelik çerçeve.

z650 metallic matte covert green and metallic flat spark black studio

Her iki modele de güç sağlayan motor aynı sıvı soğutmalı 650 cc iki silindirli kabin 72 beygir gücüne sahipken, şimdi sadece Euro 4 emisyon düzenlemesi uyumluluğu ile geliyor. Alttan egzoz, eski modeller gibi korunmuştur ve Tokico frenleri ve muz şeklindeki salıncak kolunda değişiklik yoktur.
z650 metallic spark black studio

Her iki motosiklet, trafikte sürüş ve agresif vites geçirmelerine yardımcı olmak için standart ABS ve destekli bir debriyaj ile donatılmıştır.

İlgili Yazılar

2 yorum

Bursa Enduro  -  1 Mart 2018 / 11:04 pm

Tebrikler

Yanıtlamak için giriş yapın
Kemal özel  -  25 Nisan 2018 / 3:43 am

Yazılar iyi

Yanıtlamak için giriş yapın

Başka Yazı Yok