18.4 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

2018 Honda CB650F

Bu motosikleti özel yapan nedir? Özellikle “çıplak” bir motosiklet, motoru ve çerçeveyi görebileceğiniz aynı zamanda geçmişin cb400f esintilerini taşıyan bir model. 1974’ten beri çok değişim geçirdiği ve teknolojisinden, mimarisine kadar herşeyi ile yenilendiği açık seçik görünüyor.
Honda CB400F 74 3

Popüler CBR650F 11.000 dev / dak redline’a sahipken, orta kademe sürüşte ani hızlar sağlamak için daha kısa vites oranları verilmiş. Bu 4’lü-1-egzoz borularını kontrol edin. Şimdiye kadarki en ikonik Honda’dan birine bakmış olursunuz.

2018 Honda CBR650F Orijinal orta ağırlıklı dört silindirli motosikletler önemli bir Honda motosiklet geleneğidir ve daha büyük her zaman daha iyi değildir. Yeni CB650F ile ağırlık veya maliyet eklemeden – performans, hızlanma, stil ve taşıma yeteneği – konusundan daha çok şey elde edersiniz.

Güç!

649cc motor, altı ileri vites kutusu ve marş / debriyaj yerleşimi istiflenmiş, silindirler öne 30 ° eğilmiş kompakt bir iç mimari kullanıyor. DOHC 16-valfli silindir kafası, 11.4: 1 sıkıştırma oranı ile doğrudan kam hareket ettirmeyi kullanır.

İyi kemikler

CB650F’nin çelik elmas çerçeve ikiz 64mm x 30mm elips şeklindeki direklere sahiptir. Yüksek seviyeli geribildirimle dengeli taşıma özellikleri sağlamak için baş etrafında daha sert ve yayların ortasında daha esnektirler.

Yeni Showa Fork Teknolojisi

Yeni 41 mm Showa Çift Bükme Vidası (SDBV) çatalı, sürüş konforunu ve kullanımını geliştirir. Seyahat arttıkça sıkıştırma sönümleyicili orantılı geri tepme sönümlemesi sağlıyor.

Bilgi Merkezi Ekran

Gösterge ikiz dijital ekranlar sunuyor. Soldaki sayaç ve hız ölçer; Sağda bir yakıt göstergesi, saat, kilometre sayacı ve uyarı lambaları var.

Canavarın güzelliği

CB650F’nin daha ince detaylarına bir göz atın – kalp atış hızınızı biraz daha hızlı hale getireceklerdir.

Saf kas

Motor kasaları çekici, saten bronz kaplamayla kaplandı. Sade heybetli ve siyah, DOHC motorunun aksine, CB650F’nin Honda’nın yarış mirasıyla olan süper spor bağlantısını yansıtıyor.

Açıkça görmenizi artırıyor

Şeffaf mercekli LED farlar en karanlık yolları ve şehir caddelerini aydınlatıyor. Arka far da görünürlüğünü artırmak için LED ve yüksek konumlandırılmış.
2018 Honda CB650F1
Kolay bilgi alın

Beyaz arka ışığı olan bu basit, ikiz dijital ekran, devrelerin sayacı, hız ölçer, yakıt ölçer, saat, kilometre sayacı ve ikaz ışıklarının hepsi açıkça görüntüleniyor.

Frenleme

CB650F, 320mm dalgalı diskleri sıkan iki pistonlu Nissin ön kaliperlerini revize etti. İki kanallı ABS standart olarak, her koşulda güçlü fren gücü ve güven sağlarlar. Arka tarafta tek pistli arka 240 mm disk bulunur.

Sürüş için yeniden şekillendirilmiş

Koltuk dar bir orta bölümle süper bir uyum içinde. Titreşimi en aza indirgemek için lastik gövde üzerine oturtulmuştur.

Sert stil

Arkaya dönük ve sabit, küçük yan kapaklar, yakıt deposu ve kaslı motora güç veriyor. Far kılıfı sert kenarlı çizilmiş, daha keskin açılar ile sert bir görünüm elde edilmiştir.

Güzel bir denge

Showa tarafından tamamen ayarlanabilen ön ve arka süspansiyon. Bu süspansiyon sistemi tamamen ayarlanabilir ve tüm yol koşullarına ve sürüş koşullarına uyacak şekilde ayarlanabilir.

Ön çatal

CB650F, mükemmel kontrol sağlayan 41 mm Çift Bükme Vana tipi çatalıya sahiptir. Yol şartlarına göre aşamalı olarak sönümleme miktarını arttıran serbest bir valf yapısı içerildiğinde – sıkıştırma sönümlemesinin ne kadar güçlendirilebileceği konusunda herhangi bir sınır yoktur. Bu basit, yenilikçi teknoloji – bir dünya ilk – kartuş tipi süspansiyon birimlerine eşdeğer fakat daha hafif bir paket içinde üstün performans seviyeleri sunar.

Arka şok

Koltuğun altında 7 aşamalı yay ön yük ayarlaması olan tek borulu monoşock süspansiyon birimi bulunmaktadır. Doğrudan düzgün kavisli, yerçekimi kalıp üzerinde – istikrar ve güç için – alüminyum kanatlı kol üzerinde çalışır.

Siyah, arka salıncak, dökme alaşım jantların sonuna kadar mükemmel bir uyum sağlar.
2018 Honda CB650F4
Mükemmel ses ve uyum

Her açıdan pürüzsüz kompakt bir 649cc motor. Zarif boşluklu bölüm 6 kollu alüminyum jantlar ile sokak savaşçısının zarif ve kıvrak profili.

CB650F’nin (EURO4 uyumlu) motoru şu an 1100 rpm’de 67kW güç üretiyor. Bu, aşağı inen bir hava kutusu ile bağlantılı daha kısa hava emme hunileriyle yeni bir emiş ve egzoz sistemine iniyor. Büyük susturucu çıkışlı, 4-1 egzozuyla birlikte, gücü duyabildiği gibi hissedebilirsiniz.

Çelik gövde

CB650F, ikiz 64mm x 30mm elips şeklindeki çelik direkleri içeren çelik bir elmas çerçeve etrafında oluşturulmuştur. Yüksek düzeyde geribildirimle keyifli bir kullanım sağlamak için özel olarak ayarlanmış katı bir denge. Tırmıklar 25.5 ° ‘ye ayarlanmış ve iz düz çizgi stabilitesi için 101 mm’dir. Dingil mesafesi 1,450 mm’dir – kısa ve tatlı – mükemmel dönüş performansı için.

Krom egzoz boruları çarpıcı 1970’lerin CB400 Four anımsatmaktadır.

Amerika Honda bugün CB650F modelinin 2018 model yılı serisine eklendiğini duyurdu. Yetenekli CBR650F’de ve inanılmaz derecede popüler olan Grom’da iki canlandırıcı spor mottosunun da geldiğini doğruladı. CB650F, 1970’lerin CB400F modellerine dayanan Honda orta ağırlıklı dört silindirli çıplak motosikletlerin en beğenilen bir modelidir. Ve güç / ağırlık oranı, arkadan görünüş tarzı ve rahat sürüş pozisyonu ile ortasiklet segmentin öncüsüdür.

Motor / Tahrik Organları

649cc sıvı soğutmalı sıralı dört silindirli motor, güç bandının düşükten orta bölgeye, özellikle 4000 dev / dak altına yayılan kaslı bir torka sahiptir.
Özellikle ayakta durma noktasından güçlü hızlanma ve gerçek dünya sokak sürüş performansı için güçlü orta kademe roll-on gaz kelebeği tepkisi için ayarlandı.
Sıvı soğutmalı sıralı dört silindirli motor, Honda’nın Programlı Yakıt Enjeksiyonu (PGM-FI) sistemini içeriyor.
Çift kafalı eksantrik mili, silindir başına dört valf çalıştırır. Bu düzen, optimum performans için silindir kafası tasarımında yüksek seviyede özgürlük sağlar.
Eksantrik mili, azaltılmış motor sürtünmesi için sessiz tipi bir kam zinciri ile sürülür ve düşük zincir sürtünme ve arttırılmış tokluk için kam zincir pinlerinin yüzeyleri vanadyum ile muamele edilir.
Piston pimleri ve bağlantı çubukları, daha fazla dayanıklılık ve etkinlik için özel bir sürtünmeyi azaltan koruyucu kaplama ile işlenir.
Silindirler, daha çevik kullanım için ağırlık merkezini (CG) düşürmeye yardım etmek için 30 derecelik açıyla eğimlidir.
Sağdan süpürme dört-bir-bir egzoz sistemi hem şık hem de işlevsel ve susturucu raussous bir homurtu yayar.

2018 Honda CB650F2
Şasi / Süspansiyon

Dikey sürüş konumu ve rahat sürüş için kauçuk monte tutma kolu.
Düşük ağırlık merkezi (CG), hafif çekme ağırlığı ve ince kesit birlikte hafif bir direksiyon hissi ve hassas tepki sağlamak için çalışır.
Sokak savaşçısı tarzı CB650F’yi Honda’nın CB1000R ve CB500F çıplak modelleri şirketinin başında yer alıyor.
Minimalist karoser, zorlu, sokak savaş görüntüsü sağlar ve motorun ve egzozun tam bir görüntüsünü sağlar.
Çerçeve, mükemmel sportif sürüş özelliklerini sunmak için ayarlanmış flex için eliptik biçimde biçimlendirilmiş ikiz 64mm x 30mm çelik sırtlarım içeriyor.
Motor, çerçevenin gerilmeli bir üyesi olarak dahil edildi, gelişmiş kullanım için verimli bir düzen.
Tek şoklu arka süspansiyon doğrudan 5.0 inç arka tekerlek hareketleri için güçlü ancak hafif alüminyum kanat tarafından harekete geçirilir.
Şok yay ön yükü, yük ve sürüş koşullarındaki değişiklikleri karşılamak için yedi adımda ayarlanabilir.
İyi kontrol edilmiş ancak konforlu bir sürüş için 4,1 inçlik geniş, 41mm Showa Çift Bükme Valf çatalı.
Önünde 120 / 70ZR-17 lastik ve 180 / 55ZR-17 arka olmak üzere hafif alüminyum döküm jantlar.
Dalga tipi çift ön 320mm disk frenler ve 240mm arka, güçlü durdurma gücü verir ve aynı zamanda yıpramadığınız ağırlığı azaltarak şık bir dokunuş sunar.
Zor koşullarda daha fazla güvenle durmak için Honda ABS sistemi mevcuttur.
LCD çok işlevli sayısal sayaç paketi, hızölçer, takometre, kilometre sayacı / A ve B gezinti sayaçları, yakıt ölçer ve saati içerir. Metre ayrıca ortalama ve anlık yakıt tüketimini gösterebilir.
Koltuk altı kullanım alanı mütevazı fakat rahat bir saklama alanı ekler.
Far ve arka lambanın her ikisi de LED ampullere sahiptir.
Tekerlekler üzerindeki L-şekilli hava valfleri, hava basıncı ayarını basitleştirerek daha kolay erişime izin verir.

Motor

Bore × Strok (mm) 67.0 x 46.0
Karbürasyon PGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu
Sıkıştırma Oranı 11.4: 1
Motor Deplasmanı (cc) 649cc
Motor Tipi (cm³) 4 silindirli, sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, DOHC, 4 valfli
Max . Güç Çıkışı 67kW / 11.000 dev / dak
Maks. Tork 64Nm / 8,000 dev / dak
Yağ Kapasitesi (Litre) 3.5L
Marş Motoru

Tekerlekler

Süspansiyon Ön 41mm SDBV teleskopik çatal
Süspansiyon Ayarlanabilir ön yüklü ön Monochock amortisör
Lastik ebadı Ön 120 / 70ZR17 M / C
Lastik ebadı Arka 180 / 55ZR17 M / C (73W)
Tekerlekler Ön Ön kısım Orta kısım 6 kollu alüminyum
jantlar Arka boşluk bölümü 6 kollu alüminyum döküm

Boyutlar ve Ağırlıklar

Akü Kapasitesi (VAh) 12V / 8.6AH
Caster Açısı 25.5
Boyutlar (L × G × Y) (mm) 2110 x 775 x 1120mm
Çerçeve tipi Çelik elmas
Yakıt Tankı Kapasitesi (Litre) 17.3L
Yakıt Tüketimi 21km / litre
Zemin Boşluğu (mm) 150mm
Boş Ağırlık (kg) 208kg
Koltuk Yüksekliği (mm) 810mm
İz (mm) 101mm
Dingil Mesafesi (mm) 1450mm

transmisyon

Debriyaj Islak, çok plakalı disk
Şanzıman Tipi 6 vites

Aletler ve Elektrik

Farlar LED
Kuyruk Işığı LED’leri

Motosikletler