Giriş Yap



2017 Triumph Bonneville Bobber

2017 triumph bonneville bobber

Triumph’un yaşam felsefesi ilk başlarda İngiltere’nin her yerine ulaşmaktı. Yeni modeller geldikçe sınırları uzakdoğu’ya kadar uzadı ve geniş ürün yelpazesi ile Dünya’nın en dayanıklısı ve en kalitelisi olmayı başardı. 2017 model Bonneville Bobber ise bunların birer kanıtı olarak yeni yılda bir ilham kaynağı olacak.

Buraya kadar cici bir motor geyiği yaptık ama şimdi gerçeklere geçelim. Bu bir Bonneville T120 vasyasyonu ama bir gerçek olarak karşımızda capacanlı duruyor. Kıskandıracak kadar güzel. Aman bunu alıp ara sokaklarda in cin top oynayan yerlerde bırakmayın çalınırsa sizden daha çok biz üzülürüz.

Amerika’da 1930’larda müthiş bir akım yarattı, bu ruhu 2017’de yakalamayı düşünüyorlar. Oturuş pozisyonu ve arka yolcu düşünülerek yapılmış olduğu için gerçekten beğendik. Performansı’nın da bir o kadar iyi olduğunu düşünüyoruz. Yola düşmüş fender gitar gibi duruyor, işçilik ve görsellik en üst düzeyde tutulmuş. Hafif bir görünüşü var ve rakiplerine göre çok ince detaylara sahip.

cw1016-2017-triumph-bonneville-bobber-first-look-image-02

Triumph demişki daha fazla yolculuk, daha az sarsıntı, daha çok güç için tasarladık ve sunuyoruz. Tork güç yerinde, sele düşük ve alçak ayarlanabiliyor. 1200cc’lik motor ile performansın dibine vuruyor. T120’den farklı elektronik aksamında çift filtre kullanılmış tabiki daha fazla güç sağlamak için yapılmış.

cw1016-2017-triumph-bonneville-bobber-first-look-image-05

Daha fazla aksesuar seçeneği var adamlar tam 150 adet aksesuarla konfor, stil ve performansınız için değişim yapabilirsiniz. Alüminyum egzoz kaplaması, tok bir egzoz sesi ile etkileyici ama T120’den biraz kısa olmasına rağmen sesi ile ayrılıyor. Yani ben buradayım bana bak diyor bu alet.

Tüm triumph motosiklet modellerine bakmak için bir bakın.

Yani tamamıyle güzellik abidesi, Avon CObra lastikler hem arka hem de önde. Bu bir Bobber kişiliği için gerçekten gerekli bence.

İlgili Yazılar

1 Yorum

Motorcu Baba  -  25 Mart 2018 / 12:28 pm

Yok daha neler neler

Yanıtlamak için giriş yapın

Başka Yazı Yok