18.2 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

2017 Honda Grom

2017 Honda Grom

Minibike kategorisinde gerçek motor hissi veriyor. Tekerlekleri sadece 12 inç olmasına rağmen motosiklet sağlam çelik çerçeve, 31 mm ters çatal, mono şok arka süspansiyon, hidrolik disk frenleri ve 125cc tek silindirli dört zamanlı motor gibi tam boyutlu özelliklere sahiptir. Entegre bir yakıt deposu ve yan paneller sayesinde modern, LED far düzeni ile Grom daha keskin bir görünüme sahip. Yeni açma-kapama tuşu, daha sportif bir kulp, sarkık egzoz, çarpık kuyruk birimi ve daha yüksek bir yolcu koltuğuna sahip Grom.

2017 Honda Grom1 smallŞaşırtıcı performans.

Grom’u bu kadar eğlenceli yapan şey nedir? Her şey harika bir motorla başlar. Grom’un tek silindirli tasarımı hafif ve hızlı devirdir. Yakıt enjeksiyonu performansa yardımcı olur, elektrikli çalıştırma ve bakım gerektirmeyen özelliklerin bolluğuonu öne çıkaran özellikleri.

Büyük motosiklet özellikleri.

A Serisi: dört vitesli şanzıman. Standart bir motosiklet şanzımanının tüm kontrol ve performansını, ne zaman kayacağınızı ve ne zaman karar vereceğinizi öğrenirsiniz. B Serisi: Ön ve arka hidrolik diskli frenler mükemmel durdurma gücü sağlar.

Doğru boyut.

Düşük 30.0 inçlik koltuk yüksekliği, hafif, düşük ağırlık merkezi ve dar profil ile Grom, kendine güven duygusu katar.

Debriyaj, vites değişimi ve gaz kelebeği kontrolü, tam boyutlu motosiklet gibi çalışıyor. Cesur kaslı gövdesinin altında, bir dizi özellik dengeli, çevik ve rahat bir sürüş yaratıyor. Bunlar arasında, ters çevrilmiş ön çatal, tek omurgalı bir çelik çerçeve, kalın 31mm lastikler ve Y şeklindeki parmaklıklar bulunuyor.

Güçlü bir performans 125cc motor.

Alçak sürtünme teknolojisinin yanı sıra emme ve egzoz verimliliğinin artması, PGM-Fi enjeksiyonlu, hava soğutmalı, 2 supapli, 125cc motora sahip. 4 vitesli şanzıman ve ıslak çoklu plakalı kavramayla birlikte birim, düşükten itibaren iyi bir tork sunar, ancak ihtiyacınız olduğunda yumuşak, tepki veren bir hızlanma özelliği sunar.

Borular

Egzoz borusu, orta ve üst devir aralıklarında güçlü bir güç çıkışı sağlayan artan 3L çok bölümlü susturucu hacmi ile 28.6mm çapında daha geniş bir deliğe sahiptir.

MSX125, kombine bir projektör far kullanıyor, sadece bu özellik motosikletin önüne güçlü bir kimlik ve varlık kazandırmakla kalmıyor aynı zamanda hem yüksek hem de düşük ışık için bir çift ampul yerine tek bir ışık kaynağı kullanıyor. Kompakt boyutu nedeniyle kolay okunan LCD dijital gösterge, sürücünün ihtiyaç duyduğu tüm bilgileri sağlar.

2017 Honda Grom2 smallÇift amaçlı çerçeve

MSX125 sert bir çelik mono-omurga çerçevesine sahiptir. Özel olarak ayarlanmış dikey / yatay sertlik ve esneklik, salıncak kol milinde ve motor askı plakalarında konfor ve güven arasında mükemmel bir denge sağlar.

Motor 
• Tek silindirli 125cc SOHC dört zamanlı motor, etkileyici bir yakıt verimliliği, erişilebilir ve eğlenceli all-around yeteneği ile mükemmel bir performans*
• Motor, silindir ve silindirik rocker gibi düşük sürtünmeli teknolojiyi kullanır, Valf dişlisi için kol.
• Programlı Yakıt Enjeksiyonu (PGM-FI), mevcut binicilik ve atmosferik koşullar için doğru yakıt karışımını sağlamak için çeşitli değişkenleri sürekli izleyerek çok çeşitli sürüş koşullarında mükemmel gaz kelebeği tepkisi sunar.
• Dört vitesli şanzıman manuel debriyaj vasıtasıyla yönetilir ve pürüzsüz ve tutarlı vites değişiklikleri sunar.

2017 Honda Grom5 smallŞasi / Süspansiyon
• Entegre yakıt deposu ve daha sert bir görünüm sağlayan yan paneller.
• LED far düzeni.
• Çatal altı egzozu, çarpık kuyruk birimi.
• Sporcu tutuşu.
• Kompakt şasi sağlam bir mono omurga çelik çerçeve sunar.
• Teleskopik ters çevrilmiş 31 mm’lik ön çatal, tam boyutlu bir motosiklet gibi 3.9 inçlik bir seyahat imkanı sunar.
• Çelik kutu kesitli arka salıncak kolu ve sağlam bir tek şok verimi, 4.1 inç rahat arka tekerlek hareketi sağlar.
• Hidrolik çift pistonlu kaliperli tek ön 220 mm disk ve hidrolik tek pistonlu kaliperli tek arka 190 mm disk, güçlü durdurma sağlar.
• Kompakt 47. 4 inçlik dingil mesafesi ve hafif ağırlığı, sürücünün güvenini artırmak için inanılmaz bir çeviklik ile pekişir.
• LCD dijital gösterge hızölçer, kilometre sayacı / A ve B gezinti sayaçları, saat ve yakıt göstergesi içerir.
• Flip tuşu.

2017 Honda Grom3 smallYakıt verimliliği

Tek silindirli 125cc SOHC 4 zamanlı motor, etkileyici bir yakıt verimliliği

Düşük sürtünme performansı

Motor, vites değiştirme silindiri ve vana dişlisi için silindirik bir rocker kolu gibi düşük sürtünmeli teknolojiyi kullanmaktadır.

 

Kompakt ve sağlam çerçeve

Kompakt şasi sağlam bir çelik çerçeve içerir.

Bir bakışta LCD bilgileri

LCD dijital gösterge hızölçer, kilometre sayacı / A ve B tripmetreler, saat ve yakıt göstergesi içerir.

Size en uygun renk hangisi?

İnci Kırmızı ve Metalik Siyah’da mevcuttur.

2017 Honda Grom4 smallMOTOR
Motor Tipi 124.9cc hava soğutmalı tek silindirli dört
zamanlı Geçiş ve İnme 52.4mm x 57.9mm
Sıkıştırma Oranı 9.3: 1
İndüksiyon PGM-FI, otomatik zenginleştirme ile
Ateşleme Elektronik
Vana Tren SOHC; Silindir başına iki vana

SÜRÜCÜ
Şanzıman Dört hızlı
Son Tahrik Zinciri

ŞASE / SÜSPANSİYON / FRENLER
Ön Süspansiyon 31 mm ters çatal; 3.9 inç yolculuk
Arka Süspansiyon Çelik kutu kesitli salıncak kolu ile tekli şok

Motosikletler