Giriş Yap



2017 Honda CBR600RR ABS

CBR600RR 2017 03

2017 Honda CBR600RR ABS

2017 CBR600RR, mükemmel sürüş ve esneklik için Honda’nın 41 mm’lik büyük pistonlu çatalını ve ayrıca yarış için test edilmiş aerodinamik tasarımın bir ürünü olan MotoGP’den esinlenmiş karoseri içeren güçlü bir motor, ön süspansiyon içerir. İster yolda olsun isterse otoyollarda eğlenceli bir sürüş sizi bekliyor.

2017 Honda CBR600RR ABS1 smallÇok fazla nedenden dolayı, ilk önce; Büyüklüğünden başlayarak. Kompakt, hafif, Honda’nın kitlesel merkezileşme anlayışına uygun dört silindirli motor devi, bir MotoGP yarışçısına dönmemek için zorlanabilirsiniz.

Şasi (alüminyum ikiz spar tasarımı).

Ya Frenler? Geleneksel üçlü disk ayarı arasında seçim yapabilir veya Honda’nın devrim niteliğinde olan Combined Anti-Lock Fren Sistemi (C-ABS) ile özel bir sürümü tercih edebilirsiniz; bu ilk üretim bir Supersport motosikletlerindendir.

CBR600RR 2017 01Kazanmak için geliştirildi

Honda’nın yeni CBR600RR, Super Sport oyununu çalıştırdı. Tıraş bıçağıyla keskin kullanımı, kesin doğruluk ve inanılmaz güç dağıtımı, sürüşünüzde fark yaratacak kesin.
Bu an için yaşa

Honda RC213V MotoGP yarışçısının DNA’sını yeni CBR600RR’nin her yerinde görebilirsiniz …

Agresif fuar, ikiz hatlı farlar, minimalist kuyruk birimi ve merkez egzozu. Ancak CBR600RR’yi gerçekten özel kılan şey, bunun nasıl performans gösterdiğidir. Gaz kolunun bükülmesi zaman aşımına uğradığında ve motor ruhunuzla uyum içinde çığlık attığında. Dünyanın tüm sesleri çevrenizdeki rüzgarın fısıltıdan başka bir şey değilken. Makine ve binici biri olduğunda. Bu an için yaşa.
Ham güç bir an önce evcilleştirildi.
Ve hızlı görünüyorsa, bunun nedeni hızlı olmasıdır!

599 cc, sıvı soğutmalı dört silindirli motor sadece redline göre inanılmaz zorluklarla çalışmakla kalmaz aynı zamanda esnektir, orta menzilli torku yumruklar. Yeniden planlanmış Çift Sıralı Yakıt Enjeksiyon sistemi (PGM-DSFI), daha keskin gaz kelebeği tepkisi ve hissi verirken, IACV (Emme Hava Kontrol Valfı) şimdi tüm devirlerde çalışarak daha fazla hassasiyet ve kontrol sağlıyor. Sanki sağ eliniz doğrudan bu motora kablolanmış gibi.

 

Yarışan DNA

2003 yılında Honda CBR600RR, World Super Sports arenasına girdi ve anında oyunu değiştirdi.
7 yıl Dünya Şampiyonası ve 9 Üretici Günü unvanını alarak 10 yıllık Süper Spor silahı seçildi. Öğrenmelerimizi pistten alıp üretim motosikletlerine uyguluyoruz ve 2013 CBR600RR‘den beri böyledir denildi.

Yarış çizgileri

CBR600RR’nin aerodinamik paketi, Honda’nın MotoGP yarış makinesinden türetilmiştir ve mevcut RC213V’ye açık referanslar içermektedir. Hatları, fabrika yarışı makinesinin tasarımını yansıtıyor. Sadece sürtünmeyi azaltmakla kalmaz aynı zamanda istikrarı geliştirir ve mükemmel bir rüzgar koruması sağlar. Hız, damıtılmış.
Parça veya cadde üzerinde olursa olsun, 2017 CBR600RR bir galibidir. Şüphesiz, kesin 600cc Supersport.

Yeni CBR600RR’nin MotoGP Dünya Şampiyonu Marc Marquez’in Honda RC213V’ye karşı yükselebileceğini söylemeyeceğiz, fakat her Honda sportbike motorunda ve şasisinde yerleşik birçok teknolojinin kanıtlandığını söyleyeceğiz. Ve CBR600RR de bir istisna değildir.

Honda Elektronik Direksiyon Sönümleyici (HESD)

Kompakt HESD, öngörülebilir yüksek hızlı kullanım ve düşük hızlı manevra kabiliyetini sağlamaya yardımcı olur. Basit bir sabit hız damperinden daha sofistike olan bu CBR600RR’nin olağanüstü kullanımının anahtarlarından biridir.

CBR600RR

Özellikler ve Seçenekler 599cc sıvı soğutmalı sıralı dört
silindirli Honda Elektronik Direksiyon Damperi

CBR600RR ABS

Özellikler ve Seçenekler 599cc sıvı soğutmalı sıralı dört silindirli Honda Elektronik
Direksiyon Sönümleyici Elektronik Kombine ABS

Motor / Tahrik Sınıfı
• Merkezi konumda bulunan koç hava emiş sistemi, yüksek devir aralığında orta düzeyde güç ve gaz kelebeği tepkisi sunar.

Şasi / Süspansiyon
• 41mm Showa Büyük Piston Çatalı (BPF), düşük iç basınçlarda sönümleme kuvvetleri üreten ve düzgün ve hassas bir çatal hareketi sağlamak için geniş bir sönümleyici piston içerir. İlkbahar ön yüklemesi ve sıkıştırma ve geri sönümleme için ayarlanabilir.
• Birim Pro-Link® arka süspansiyon.
• Honda RC212V MotoGP yarış programından elde edilen bilgileri kullanarak, aerodinamik tasarım en az sürüklenmeye izin verir. Bu CBR600RR karoseriyle birlikte kullanılan geliştirme ve test, RC213V’ye dahil edilen aerodinamik gelişmelere yol açtı.
• Bu aerodinamik verimlilik, gelişmiş sürüş konforu için çevik sürüş ve iyi bir rüzgar sapması sağlar.

Benzersiz performans

Sıvı-soğutmalı DOHC 16-valf 599 cc sıralı dört motor, 67 mm x 42.5 mm’lik geniş çaplı ve strok boyutlarına sahiptir, bu da yüksek hızlanma ve hızlı hızlanma özelliklerine katkıda bulunur. Hafif dövmeli alüminyum pistonlar, ek tokluk için özel atışla vurma özelliğini içerir ve pistonların altındaki yağ püskürmeleri ek sürtünme azaltma ve soğutma sağlar.

Aşırı kırmızı çizgi

Yüksek devirli motor, 15.000 dev / dak’da hızaşırtıyor. Silindir kafası, hava akışını iyileştirmek için açılı valf yerleştirir. Emme valfi başına iki yay ve egzoz supapına birer yay ve artı direkt emniyet kemeri valfi hareketi, optimum yüksek devirli supap çalışması ve dayanıklılığı temin etmeye yardımcı olur. Çift pivotlu bir kam zincir gergisi ek dayanıklılık sağlar.

Güçlü kıvılcım
İridyum uçlu bujiler yakıtın yanması ve performansını geliştirir ve orta ve yüksek hızlı çalışma sırasında yanma performansını sürekli olarak izlerken, rezonanssız bir vuruntu sensörü en iyi kıvılcım ilerlemesini korur.

Gelişmiş sürülebilirlik ve beygir gücü
Çift Kademeli Yakıt Enjeksiyonu (DSFI) sistemi, devir sayısı ve gaz kelebeği açıklığını algılayan bir elektronik kontrol sistemi (ECU) tarafından kontrol edilen 40 mm gaz kelebeği gövdeleri ve silindir başına iki enjektör (bir üst ve bir alt) içerir. Daha düşük enjektörler, üst enjektörler üst uç beygir gücünü arttırırken sürüş yeteneğini geliştirir. İki aşamalı bir koç havası sistemi, doğrusal güç dağıtımı ve inanılmaz motor performansı için hava kutusuna yüksek miktarda serin hava sağlar.

Optimum verimlilik ve güç
Otomatik zenginleştirme sistemi, programlanmış yakıt enjeksiyonu (PGM-FI) modülüne entegredir ve manuel tıkanıklığı ortadan kaldırır. Denso 12 delikli enjektörler, optimum yanma verimi ve gücü için ince atomize yakıt karışımı sağlar.

Düzgün tepki
Emme Havası Kontrol Valfı (IACV) tork tepkisini en aza indirir ve gaz kelebek açılıp kapatıldığında kademeli olarak hava ve yakıt alımı azaltılarak küçük gaz kelebeği değişikliklerine tepki düzelir.

Maksimum hafif performans
Hafif paslanmaz çelik dört bir arada egzoz sistemi maksimum performans için egzoz basıncını kontrol etmek için inline egzoz supapına sahiptir. Egzoz sisteminin kuyruk bölümünün altına yönlendirilmesi yalın açıyı iyileştirmeye yardımcı olur.

Elbette değişiyor.
Düzgün kayan yakın oranlı altı-ileri şanzıman, motorun güç bandıyla yakından eşleştirilir

Hafif ağırlık
İnce Döküm (FDC) alüminyum çerçeve, optimum sağlamlık ve hafiflik için dört büyük döküm kullanır.

Yüksek teknoloji ürünü
Showa Big Piston çatalı, çatal bacaklar sıkıştığında ve uzarken üretilen hidrolik basıncı etkili bir şekilde azaltmak için geniş bir sönümleme-yağ hacmine sahiptir. Sonuç, ilk strok esnasında daha hassas hareket ve gelişmiş kullanım, gelişmiş ön uç geribildirimi ve zor frenleme esnasında daha sağlam bir his için daha yumuşak bir sönümleme eylemidir.

Köşelerde iyileştirilmiş sürüş kabiliyeti
Birim Pro-Link arka süspansiyon sistemi Honda’nın RC213V MotoGP yarışçısından sonra desenlenmiştir. Bu iki parçalı şok sisteminde, üst şok kaynağı çerçeve yerine salınım kolunda bulunur. Şok için üst çerçeveye monte edilmediği için, bu benzersiz sistem, negatif süspansiyon enerjisinin çerçeveye aktarılmasını önleyerek arka uç çekişini geliştirir ve viraj performansını arttırır.

Gelişmiş kararlılık
Küçük ve hafif Honda Elektronik Direksiyon Damperi (HESD) otomatik olarak sönümleme basıncını motosikletin hızına göre ayarlayarak dengeyi geliştirir.

CBR600RR 2017 02Üstün durdurma gücü
Fren sistemi, optimum durdurma gücü için dört pistonlu, radyal olarak monte edilen ön kaliperler, çift 310 mm ön diskler ve tek bir 220 mm arka disk içerir. Dikey pistonlu ana silindir sistemi, daha iyi frenleme verimliliği sağlamak için ön fren kolunda üstün bir kaldıraç oranı üretir ve mükemmel bir his ve kontrol edilebilirlik sağlar. Bu düzen, daha uzun fren kolu kullanımına izin verir, bu da sürücüsüne daha az çaba harcayarak daha fazla frenleme kuvveti anlamına gelir.

Mükemmel frenleme performansı için
Opsiyonel Elektronik Kontrollü Kombine ABS – bir spor motosunun benzersiz talepleri için özel olarak tasarlanmış ilk ABS sistemi – dünya standartlarında durma gücü ve kontrolü parmak uçlarına getirir.

Zarif tasarımı
MotoGP’den esinlenmiş gövde ince dönüş sinyali göstergelerini, ikiz farları ve sizi ve motorunuzu serin tutmak için tasarlanmış kaput kanallarını içerir.

Tüm binicilik koşullarında rahatlık
CBR600RR’nin alkışladığı ergonomi mükemmel günlük konfor sağlarken sportif sürüş veya yarış için sıkı sıkıya sarılmanıza da olanak tanır.

Kompakt tasarım
Merkezi olarak monte edilen yakıt deposu, çerçevenin altında konumlandırılmış ve kütle merkezileştirilmiş ve daha kompakt bir tasarıma olanak tanıyor.

CBR600RR 2017 03Tank koruması
Plastik depo kapağı depoyu ve hava kutusunu korur.

Optimum ışık dağılımı
Hat ışıklı farlar, optimum ışık dağılımı ve eşsiz kompakt tasarım için iki adet H7 ampul kullanan üç parçalı bir reflektör tasarımına sahiptir.

Bir bakışta bilgi
Göstergeler çok kompakttır ve takometre, kilometre sayacı, ikili tripmeter hızölçer, yakıt ölçer ve saat içeren bir LCD panel içerir.

12 kollu alüminyum jantlar
Şık 12 kollu alüminyum alaşımlı jantlar, 3.5 x 17 inç ön ve 5.5 x 17 inç arka boyutlara sahip yarış spesifikasyonlarına sahiptir.

CBR600RR 2017 04Maksimum soğutma verimi
Maksimum soğutma verimliliği için tek parçalı fan düzeneği.

Tasarlanmış kolaylık
Elverişli özellikler arasında, yolcu koltuğunun altında U tipi kilitleme cihazları (kilit dahil değildir), isteğe bağlı koltuk minderi, ilave güvenlik için entegre kontak anahtarı / çatal kolu ve uygun iptal-dönüş müdahale sinyali için kompakt bir arka muhafaza bölmesi bulunmaktadır geçin. Pistonlu aerodinamik aynalar, bakım gerektirmeyen pil ve bir yıllık, sınırsız kilometre, serbestçe değiştirilebilen garanti üst listede.

CBR600RR 2017 05Motor

Bore × Strok (mm) 67 x 42.5
Karbürasyon PGM-DSFI elektronik yakıt enjeksiyonu
Sıkıştırma Oranı 12.2: 1
Motor Yer Değiştirme (cc) 599
Motor Tipi (cm³) Sıvı- soğutmalı 4 zamanlı 16 supaplı DOHC inline-4
Max. Güç Çıkışı 88kW / 13.500rpm
Maks. Moment 66 Nm / 11,250 rpm
Marş Motoru

Tekerlekler

Frenler Radyal montajlı 4 pistonlu kaliper, yüzen rotor ve
sinterlenmiş metal yastıkları ile ön 310 x 4.3 mm çift hidrolik disk Frenler Tek pistonlu kaliper ve
sinterlenmiş metalik pedler ile Arka 220 x 5mm hidrolik disk Süspansiyon Ön 41mm tamamen ayarlanabilen interact Showa Büyük Pistonlu çatal , 120mm seyahat
Arka Süspansiyon Ünitesi gaz yüklü uzaktan rezervuar damperi, ayarlanabilir yay ön yüklü ve sıkıştırma ile Pro-link ve 130mm aks seyahat, sönümleme ribaund
Tekerlekler Ön Hollow bölüm 12 dökme alüminyum, Arka Hollow bölüm 12 döküm alüminyum

CBR600RR 2017 06Boyutlar ve Ağırlıklar
Akü Kapasitesi (VAh) 12V-8.6Ah
Teker Açısı 23.5 °
Boyutlar (L × G × Y) (mm) 2029 x 684 x ​​1115
Çerçeve tipi Elmas; Ince Dökme
Alüminyum Yakıt Sarfiyatı 56.5 mpg (WMTC modu)
Zemin Boşluğu (mm) 137
Boş Ağırlık (kg) 196
Koltuk Yüksekliği (mm) 823
İz (mm) 96.3
Dingil Mesafesi (mm) 1373

CBR600RR 2017 07Transmisyon

Debriyaj Islak, helezon yaylı çoklu plaka
Final Drive # 525 O-halkalı sızdırmaz zincir
Şanzıman 6 vites

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok