Giriş Yap



2017 Honda CBR500R ABS

2017 Honda CBR500R ABS1 small

MotoGP, World Superbike ve World Supersport’da uzun yıllar dünya başlıklarından oluşan Honda, yol yarışında gururlu bir tarihe sahiptir. CBR500R’nin yarış tarihi yerine bu model, konfor, uygun fiyatlılık ve kullanıcı dostu ve mükemmel performansı ile tanınıyor. Supersport CBR600RR ve CBR1000RR’den esinlenmiş gövde ile, CBR500R uygun fiyata mükemmel bir performansa sahiptir.

Boyut, performans, çok yönlülük ve fiyatın mükemmel kombinasyonu olan bir cadde motosikleti arıyorsanız Honda’nın CBR500R tam istediğiniz yerde. Mükemmel bir yol arkadaşı.

Motoru güçlü, pürüzsüz ve devir sayısı bol, geniş bir güç verimi sunuyor. Geniş bir tork yayılımı ile CBR500R, dört supaplı yanma odaları, ikiz tepe kamları ve yakıt enjeksiyonu ile çok hafif ve duyarlı.

2017 Honda CBR500R ABS2 small
Dünya Şampiyonası Mirası

Yeni CBR500R’nin MotoGP Dünya Şampiyonu Marc Marquez’in Honda RC213V’ye karşı yükselebileceğini söylemeyeceğiz, fakat her Honda sportbike motorunda ve şasisinde yerleşik birçok teknenin kanıtlandığını söyleyeceğiz. Ve CBR500R de bir istisna değildir.

Bol Güç

500’ü seçmek, özellikle Honda’nın paralel ikizleri kadar geride bir gelişme gösteren bir motor olduğunda, bir uzlaşma değil. Sıvı soğutmalı, çift katlı kamlar ve kurşun geçirmez güvenilirlik, bunu aklınızda tuttuğunuz her tür sürüş için çok yönlü bir güç kaynağı haline getirir.

Spor Kullanım Pozisyonu

CBR500R, virajlı yola çıkıp da oynamaya çalışsanız da, daha sportif ama çok agresif olmayan bir dokunuş sunar.

Paslanmaz Çelik Egzoz

Güzel parlatılmış paslanmaz çelik egzoz, temiz, işlevsel tasarım için arka ayak kümesi ile entegredir. Egzoz, daha iyi kitlesel merkezileştirme (ve dolayısıyla daha iyi taşıma) için sıkı bir şekilde sıkışıyor ve aynı zamanda net bir egzoz notu da sunuyor.

Dökme Tekerler

Güçlü ve şık, CBR500R’nin alüminyum 12 kollu tekerlekler temiz tutmak, harika görünmek için kolaydır ve mantıklı başka bir özelliktir.

Pro-Link® Arka Süspansiyon

CBR500R’de gelişmiş sürüş konforu için özel şok ayarları bulunur. Onun sofistike şasisi Honda’nın Pro-Link® arka süspansiyonunu kullanıyor; Dokuz kademeli ön yük ve 4,7 inçlik yolculuk, binicilik konforunu ve kullanım oranını artırmak için küçük darbelere karşı daha rahat bir sürüş sağlarken, daha büyük darbe emici olarak çeker.

Basamak Koltuğu

CBR500R, düşük bir yüksekliğe sahip basamaklı iki parçalı bir koltuk sunar. Şehir merkezindeki binicilik veya sarma yolları için mükemmel olan, aynı zamanda bir yolcu için bol miktarda yer var ve çok çeşitli biniciler için özel olarak tasarlandı.

Çelik Boru Çerçevesi

Bir motosikletin çerçevesi elleçleme için temel oluşturmaktadır. Klasik bir yapıya sahip olan CBR500R’nin elmas şeklindeki 35 mm’lik çelik boru ana çerçeve, dört takımla motora bağlanarak üstün bir sürüş ve kullanım için sağlam ve sağlam bir temel sunar.

DOHC İkiz Silindirli Motor

Honda ikizleri çok yönlülüğü ile ünlüdür ve CBR500R motoru şimdiye kadarki en iyi araçlardan biridir. CBR600RR sportbike ile aynı piston çapı boyutunu kullanan parallel-twin motor, tüm RPM aralıklarında erişilebilir performans sunar.

2017 Honda CBR500R ABS3 smallProgramlı Yakıt Enjeksiyonu (PGM-FI)

Programlı Yakıt Enjeksiyonu (PGM-FI), mevcut binicilik ve atmosferik koşullar için doğru yakıt karışımının sağlandığından emin olmak için çeşitli değişkenleri sürekli olarak izler ve çok çeşitli binicilik boyunca gevrek bir gaz kelebeği tepkisi sağlar.

Süperport Styling

Yakından bakın. Gördüğün gibi mi CBR500R, göz temposu açısından paketin ön tarafında tutan bir tasarım sunar. Aerodinamik gövde, düşük sürtünme katsayısı ve efektif soğutma ile birlikte, binicilik konforunu arttırmak için hava yönetiminde önemli avantajlar sağlar.

Dijital enstrümantasyon

Tam bir LCD ekranda, bir saat, kilometre sayacı, yol ölçer, gerçek zamanlı ve ortalama yakıt tüketimi sayaçları ve aydınlatılmış motor teşhis göstergeleri de dahil olmak üzere bir dijital hız göstergesi ve takometre bulunur.

LED Farlar

CBR500R, bir çift güçlü LED far oynuyor. Onlar küçük ve hafif, şaşırtıcı miktarda aydınlatma dışarı atmak ve şık bir şekil sunuyor. CBR500R’nin varlığını tamamen değiştiriyorlar ve ön uça eşsiz bir görünüm veriyorlar.

Diskli Frenler

Ön 320mm dalga tarzı disk freni ve 240 mm arka, güçlü durdurma gücü sağlar. Ön fren kolu da mükemmel uyum için ayarlanabilir.

Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)

CBR500R’de bulunan ABS, ideal koşulların altında daha güvenle durmanıza yardımcı olur.

 

MOTOR
Motor Tipi 471cc sıvı soğutmalı paralel ikiz 
Çap / Strok 67.0mm x 66.8mm 
İndüksiyon 34 mm gaz kelebeği cisimcikleriyle PGM-FI 
Ateşleme Elektronik öne ile bilgisayar kontrollü dijital transistörlü 
Kompresyon Oranı 10.7: 1 
Vana Tren DOHC; Silindir başına dört supap
SÜRÜCÜ 
TRENİ Şanzıman Altı ileri Hızlı Şanzıman
O-ring contalı zincir
ŞASE / SÜSPANSİYON / FRENLER 
Ön Süspansiyon 41 mm çatal;
Arka Süspansiyon Pro-Link® tekli şokta 9 konumlu yay ön yüküyle ayarlanabilir 4.3 inç hareket; 4,7 inç

Ön Fren Tek 320mm dalga diskli çift pistonlu kaliper;
Honda ABS Arka Fren Tek kaliper 240 mm dalga diski; Honda ABS
Ön Lastik 120 / 70-17
Arka Lastik 160 / 60-17
BOYUTLAR 
25.5 derece
Trail 102 mm (4.01 inç)
Dingil Mesafesi 55.5 inç
Koltuk Yüksekliği 30.7 inç
Boş Ağırlık 427.6 lira (Tüm standart ekipman, gerekli sıvılar
ve dolu yakıt deposu dahildir Yaklaşık binmek için)
Yakıt Kapasitesi 4,4 galon
DİĞER Özellikler
Model Kimliği CBR500RA
Emisyonlar Mevcut EPA standartlarını karşılar. California versiyonu, mevcut CARB standartlarını karşılıyor ve
emisyon ekipmanlarından dolayı biraz farklılık gösterebilir.
Mevcut Renkler Kırmızı,

İlgili Yazılar

1 Yorum

Kızıl Motor  -  8 Nisan 2018 / 10:51 pm

19bin tl’ye kadar spor model önerisi istiyorum

Yanıtlamak için giriş yapın

Başka Yazı Yok