Giriş Yap



2017 Honda CBR300R

2017 Honda CBR300R1 small 1

2017 Honda CBR300R

Honda’nın CBR300R, eğlencenin her ölçekteki gelişiminin bir kanıtıdır. Bu motor boyutuna oranla çok yüksek bir güce sahiptir. Tek silindirli motoru, şehirdışında veya otoyolda iyi performans gösteren geniş bir tork yayılımı sağlar. Mükemmel yakıt verimliliği sunar. Artı, dar tek silindirli motor, motosiklete binmeyi ve durduğunuzda ayaklarınızı yere indirmeyi kolaylaştırıyor. Ancak CBR300R, hafifliği ve çabuk eğilimi eğrileri çiğneyen virajlı yollarla hayat buluyor.

Peki 250RR gelmeyecek mi? Honda bir müjde yapabilir?

Honda CBR 250RR
Honda CBR 250RR


Yeni başlayanlar ve tecrübeli biniciler için mükemmel olan CBR300R, güçlü bir güç yayılımı sağlayan 300cc sınıfı performans delisi bir motoru barındırıyor. Çift far ve şık egzoz sistemi sayesinde CBR300R ciddi bir spor motosikleti görünümüne sahiptir. Güçlü güç, çevik taşıma, uygun fiyat ve düşük işletme maliyeti ile ABS ile birlikte mevcut olan CBR300R, her sürüşü eğlenceli hale getirir.

Motor / Güç aktarma

Motor, devir aralığı boyunca ek güç için 286cc yer değiştirir.
PGM-FI yakıt enjeksiyonu, devir aralığında gevrek gaz kelebeği tepkisi üretir.

Şasi / Süspansiyon

Çift farlı yüksek kaliteli, tam kapsamlı kaporta Honda’nın amiral gemisi CBR1000RR süper spor bisikletinin stilini çağrıştırıyor.
CBR500R’den esinlenilmiş egzoz sistemi, güçlü performans, şık görünüm ve boğazlı egzoz notası için büyük iç hacim sunar.
Dar koltuk ve yan kapaklar sayesinde ayaklar yere kolayca ulaşır.
Kısa saplı dikiz aynaları şık bir görünüme sahiptir.

Bir yıllık, devredilebilir, sınırsız kilometre sınırlı garanti; Bir Honda Koruma Planıyla genişletilmiş kapsama alanı.

2017 Honda CBR300R1 small 2Honda Orijinal Aksesuarlar
Karbon Fiber Tipi Sürücü Zinciri Muhafazası , Krom Çubuk Uçları, Karbon Fiber Tipi Alt Kaplama, Renkli Eşya Koltuğu, Arka Koltuk Yatağı (Siyah), Karbon Fiber Tipi Cephe Çamurluğu, Arka Koltuk Çantası, Karbon -Fiber Tank Pad, Döngü Kapağı

Mevcut Aksesuar Koltuk, yere kolayca erişmek için standart koltuktan 1 inç daha düşüktür.

CBR300R, yeni başlayanlara dost özelliklerin mükemmel dengesi ve daha deneyimli biniciler tarafından takdir edilecek tipik Honda kalitesini sunar: hafif, mükemmel kullanım, geniş güç bandı ve benzersiz yapı kalitesi. En iyisi CBR300R iki versiyon halinde sunulmaktadır: CBR300R ve CBR300R ABS, Anti Kilit Frenleme Sistemi ile segment için bir ilk.

CBR300R Özellikleri ve Seçenekleri
286cc sıvı soğutmalı tek silindirli motor
Düşük koltuk yüksekliği Programlı Yakıt Enjeksiyonu
Analog / Dijital Göstergeler
Birleştirilmiş Kilitlenmeyi Önleyici Frenleme sistem

Tek silindirli bir makine olduğu için CBR300R, 30,7 inçlik bir koltuk yüksekliği ve müthiş bir denge sunuyor.

Orta menzilli güç ve tork söz konusu olduğunda CBR300R en iyi modelidir. Hepsi yakıt enjeksiyonlu tek silindirli motor, çift katlı kamlar ve Honda’nın üstün mühendisliğinin gerçek bir kanıtı olan bir dengeleyici ile mümkün hale geliyor.

Yüksek performans 
286 cc tek silindirli motor, Hy-Vo tipi sessiz zincir, çatallı silindirli külbütör kolları, kompakt dört valfli silindir kafası, pürüzsüzlük için dengeleme mili ve optimum performans için sıvı soğutma ile çalıştırılan çift kafalı eksantrik mıknatıslara sahiptir. dayanıklılık.

Hafif ve kompakt 
Hafif ve kompakt motor, CBR300R’nin etkileyici güç / ağırlık oranına katkıda bulunur ve benzer yer değiştirme çift silindirli bisikletlerle rekabet etmesini sağlar.

Kolay kontrol ve bakım 
Şim tarzı vana ayarı, 48.000 km’lik önerilen bir kontrol aralığı ile gerekli tüm ayarlamalar arasında uzun ve uzun süre kalmasına rağmen kolay denetim ve bakım sağlar.

İstiflenmiş tasarım Motor supap yatağı, motorun ön-arka boyutlarını azaltmak için “istiflenmiş” bir formasyonda ana milden daha aşağıda oturmaktadır.

Kolay şehir veya karayolu 
yolculuğu Motor, düşük devirli düşük performans için kayda değer ölçüde geniş bir tork eğrisi üretir ve tepe beygir gücü, 8,500 rpm’de başlar – kırmızı çizginin çok altındadır. Bu geniş güç yayılımı CBR300R’yi hem durdurma hem de hareket halindeyken ve otoyolda sürmek için kolay ve güven vericidir; aynı zamanda etkileyici yakıt tasarrufuna geri dönülür.

Yüksek performanslı motor 
Krank mili daha sessiz çalışma için düz yataklarda çalışır ve biyel çubuğunun büyük ucu hem bir motorun yüksek performanslı kimlik bilgilerine katkıda bulunan bir iğne yatağında döner.

Geliştirilmiş binici konforu Dişli tahrikli dengeleme mili, motor konforunu artırmak için motor titreşimini bastırmaya yardımcı olur. Kütle merkezileştirmeyi geliştirirken motoru mümkün olduğunca sıkı tutmak için dengeleyici ağırlığın iki krank ağırlığı arasında geçtiği krank miline çok yakın bir yerde bulunur.

Herhangi bir havada optimum performans Honda’nın Programlı Yakıt Enjeksiyonu (PGM-FI), mevcut sürüş ve atmosfer koşulları için doğru yakıt karışımını sağlamak için çeşitli değişkenleri sürekli olarak izler. Sistem, geniş bir çalışma koşulları yelpazesindeki optimum performans ve çarpıcı gaz kelebeği tepkisi yanı sıra geliştirilmiş yakıt ekonomisi sunar. PGM-FI sistemi ayrıca gaz kelebeği pozisyonundaki küçük değişikliklere yanıt vermek için boşta Hava Kontrol Valfı (IACV) içerir.

Altı vitesli şanzıman, otoyol seyir esnasında hızlı hızlanma ve mükemmel yakıt tasarrufu sağlamak için motorun geniş güç sunumuyla uyumlu çalışır. Nihai tahrik dişlisi, otoyol hızlarında verimliliği daha da artırmak için önceki modelden (CBR250R) daha da uzundur.

Etkileyici taşıma ve konfor 
Elmas şeklinde ikiz-çelik konstrüksiyon artı 37 mm’lik bir ön çatal ve Pro-Link tek şoklu arka süspansiyon, sportif, emniyetli bir kullanım ve rahat bir sürüş sağlar.

Güvenle manevra 
Sadece 161,9 kg’lık Bover ağırlığı, CBR300R’ye olağanüstü manevra kabiliyeti kazandırır ve binicilere güven sağlamaya yardımcı olur.

Uzun mesafeli konfor 
Sportif ergonomi, uzun mesafeli konfordan ödün vermeden optimum kontrol için dengeli bir oturma konumu oluşturur.

Boyutlar
110/70 – 17 ön lastik ve 140/70 – 17 arka lastik içeren tam boyutlu 17 inçlik döküm jantlar, büyük motosiklet hissi, tutma ve taşıma

Agresif Görünüm 
Tamamen yeni CBR1000RR’den esinlenmiş gövde, çift far ve renk eşleşen bir undercow’a sahiptir. Kusursuz CBR yakıt deposu ve dik eğimli kuyruk agresif görünümü tamamlıyor.

Bir bakışta bilgi 
Çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli hızölçer, takometre, motor sıcaklık göstergesi, yakıt göstergesi, saat, kilometre sayacı ve gezi sayacı içerir.

Dururken kolay denge 
Daha dar, yeniden şekillendirilmiş bir koltuk yere daha kolay erişmenizi sağlar.

Yolcu güveni 
Kuyruk bölümündeki kepçe rayları, eldivenli ellere uyacak şekilde tasarlandı ve yolculara iki elle gezerken özel bir tutma yeri sağladı.

MOTOR
Motor Tipi 286cc sıvı soğutmalı tek silindirli dört zamanlı Geçiş
ve İnme 76mm x 63mm
İndüksiyon PGM-Fi, 38mm gaz kelebeği sistemi
Ateşleme Elektronik önlem ile bilgisayar kontrollü dijital transistörlü
Sıkıştırma Oranı 10.7: 1
Vana Tren DOHC; Silindir başına dört supap

SÜRÜCÜ 
TRENİ Şanzıman Altı kademeli

ŞASE / SÜSPANSİYON / FRENLER 
Ön Süspansiyon 37mm çatal; 4.65 inç
hareketli Arka Süspansiyon Pro-Link® tekli şok, bahar ön yük ayarlanabilir beş konumda; 4.
07 inç yolculuk Ön Fren Tekli 296mm disk
Arka Fren Tek 220mm disk Ön Lastik 110 / 70-17
Arka Lastik 140 / 70-17
BOYUTLAR
25.30 derece
Trail 98mm (3,9 inç)
Dingil Mesafesi 54,3 inç
Koltuk Yüksekliği 30,7 inç
Boş Ağırlık 357 lira. Tüm standart donanımları, gerekli sıvıları ve yakıt dolu tankı dahil etmeye hazırdır.

Yakıt
Kapasitesi 3.4 galon Miles Per Gallon 71 MPG – Honda’nın yakıt ekonomisi tahminleri, EPA egzoz emisyonu ölçüm test prosedürlerine dayanmaktadır ve sadece karşılaştırma amacıyla verilmektedir. Gerçek kilometre mesafeniz, araç sürüş şeklinize, aracınızı nasıl bakım yaptığınıza, hava koşullarına, yol koşullarına, Lastik basıncı, aksesuarların yüklenmesi, yük, binici ve yolcu ağırlığı ve diğer faktörler.
Diğer Özellikler
Model Kimliği CBR300R
Emisyonlar Mevcut EPA standartlarına uygundur. Kaliforniya’da satılan modeller, mevcut CARB standartlarına uygundur ve emisyon ekipmanlarından dolayı biraz farklılık gösterebilir.
Mevcut Renkler Kırmızı / Siyah

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok