17 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

2017 Honda CB500F

500 Sınıfın En Büyük Sürüş Kalitesine sahip motorudur …

Honda’nın amiral gemisi CB1000R çıplak spor motosikletinin küçük kardeşi CB500F mükemmel manevra kabiliyetine, konforlu bir binicilik pozisyonuna ve devir aralığında mükemmel performansa sahip çok yönlü bir motora sahiptir. 471 cc paralel ikiz motorla güçlendirilen ve standart veya ABS versiyonları bulunan CB500F agresif bir görünüme sahiptir.

CB500F 2017 02Herkes her şeyi yapabilen tek bir motosiklet arıyorsanız – sizi baştan çıkartabiliyor, çok çeşitli motosikletçiyle uyuşuyor, sizi işe, okula ya da hafta sonu gezmeye teşvik ediyor. Eskiden bu “standart” sınıfta tonlarca motosiklet vardı. Bugünlerde o kadar çok değil.

Büyük sürpriz-Honda, bir nesil önce ortasiklet ikizleri ile motosiklet dünyasında devrim yarattı. İşte bu ailenin en yeni üyeleri hakkında biraz bilgi. Minimum gövde yapısı, klasik bir sürüş konumu ve çok çeşitli sporculara uyan 30.9 inçlik bir koltuk yüksekliği ile CB500F hemen her sürücüye uygun olacak. Güçlü bir ikiz silindirli motora ve geniş bir kullanıcı dostu güç bandına sahiptir. Başladıkmı bırakmayacak kadar uzun sürmek için harika bir motosiklet.

CB500F 2017 04
Klasik Sürüş Konumu

CB500F’nin klasik sürüş pozisyonunu takdir edersiniz-kollarınıza ağırlık vermeden daha düzgün oturabilirsiniz. Şehir etrafında gezinirken veya gidip geliyorsanız harika bir seçimdir ve istediğiniz zaman daima daha sıkı sıkıştırabilirsiniz. Yolcunuz daha rahat bulabilirsiniz.
Zamansız Şekillendirme

CB500F’nin LED farını kontrol edin ve ardından yolunuzu geri çalışmaya başlayın. CB500F, minimal gövde konseptini benimser, ancak modern bir motosikletin neye benzeyeceği ile hemen uyuşmaktadır. Büyük bir çağdaş bisikletten başka bir şeymiş gibi davranmak değil.

CB500F 2017 05
Ayrıntılar, Ayrıntılar, Ayrıntılar.

Ayarlanabilir bir ön fren kolu, harika bir vites değiştirme hissi, keskin egzoz notu-CB500F temelleri üzerine yoğunlaşıyor, sonra onları mükemmelleştirmek için çok çalışıyor.

Seçenekler ve Fiyatlandırma

ABD’de Honda’yı ünlü yapan makineler gibi, iki silindirli paralel ikiz düzeni, geniş bir güç bandı ve bol tork sağlarken, bir dengeleyici şeylerin sorunsuz çalışmasını sağlar. Buna ek olarak, CB500F nötr, klasik oturma pozisyonu, her şeyi yapabilen ve her şeyi yapabilen bir bisiklet isteyen biri için mükemmel bir uyum sağlar. CB500F’de bulunan ABS, ideal koşullar altında daha düzgün, daha kontrollü durur.

CB500F 2017 06CB500F

Özellikler ve Seçenekler 471cc Sıvı-Soğutmalı Paralel-İkiz
Çıplak Sportif Motif Styling

CB500F ABS

Özellikler ve Seçenekler 471cc Sıvı Soğutmalı, Paralel-İkiz
Çıplak Sportif Motifli, Antiblokaj
Fren Sistemi (ABS)

 

Düşük uç torku ve üst düzey performans

DOHC sıvı soğutmalı paralel ikiz motor, güçlü düşük uç tork ve beygir gücü ile mükemmel üst düzey performansın optimum bir kombinasyonu için 67 mm x 66.8 mm’lik kare bir delik ve strok kullanır.

Güçlü bir şekilde tasarlanmış

67 mm delik boyutu CBR600RR’de kullanılanla aynıdır.

CB500F 2017 01Kompakt motor, minimum titreşim

Motor titreşimi, 180 derecelik kademeli krank pimleri ile silindirlerin arkasındaki dengeleyici şaft ile minimum seviyede tutulur ve bu da motorun kompakt boyutuna katkıda bulunur.

Canlı gaz kelebeği tepkisi

PGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu motoru her koşulda verimli bir şekilde çalışmasını sağlar ve gaz kelebeği hassas bir şekilde cevap verir.

Yüksek çıkış seviyelerinde düzgün çalışır

Soğutma sisteminin dikkatli akış analizi, küçük ve hafif olan ancak yine de motoru yüksek çıkış seviyelerinde en iyi şekilde tutmayı başarabilen bir su pompası ile sonuçlandı.

Maksimize edilmiş hava emme

Hava emişini ve egzoz verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için, hava temizleyicisinden emme portlarından egzoz borusuna kadar profil düz olabildiğince düzgün hale getirildi.

Mükemmel verimlilik

DOHC silindir kafalarının her birindeki dört vana dar sapları vardır, böylece ağırlık ve sürtünmeyi azaltıp verimliliği arttırır.

CB500F 2017 03Azaltılmış sürtünme

Hafif ve kompakt bir makaralı kol-kol grubu ve gömme tip valf ayarı, sürtünmeyi düşürmek için daha düşük bir valf yay yükü ve kompakt bir silindir kafası sağlar. Yağ pompasının iç kabartma yapısı, sürtünmeyi azaltan, havalandırma performansını geliştiren ve yağ karteri şeklini basitleştiren CBR1000RR’de bulunan tasarıma benzer bir tasarım kullanıyor.

Pürüzsüz kayma

Altı vitesli şanzımandaki vites değiştirme mekanizmasının tasarımı pürüzsüz, hassas vites değiştirme ile sonuçlanır.

Güç sesi

CB500F’nin susturucusunun iç yapısı, güvenilir bir egzoz notası üretmeye yardımcı olur ve bisikletin kitlesel merkezileşmesini geliştirir.

Geliştirilmiş dayanıklılık ve tasarım

Sessiz kam zincirindeki pimler hem sürtünmeyi azaltan hem de dayanıklılığı artıran vanadyum ile muamele edildi. Hafif pistonlar, CBR600RR’de bulunanlarla aynı ileri üretim sürecini kullanıyor. Kesin silindir şeklini sağlamak için, motor CBR600RR’de bulunan aynı santrifüj döküm ince cidarlı kovanları kullanır.

Sürücü geri bildirimi için tasarlandı

Hafif elmas şeklindeki çelik çerçeve, yol yüzeyindeki değişikliklere daha iyi cevap vermek ve biniciye doğru miktarda geri bildirim iletmek için belirli bir verim derecesine izin vermek üzere tasarlanmıştır.

Rahat ve sportif sürüş

Önceden yük ayarlanabilir şok ve geleneksel 41 mm teleskopik çatal ile Pro-Link arka süspansiyon, rahat ama sportif bir sürüş için kalibre edilmiştir.

Ayarlanabilir çatal

Ön çatal, yay önyükleme ayarını sunar, böylece sürüşü istediğiniz şekilde terzi takabilirsiniz.

Dururken iyi sürüş dengesi

Çerçevenin arka kısmı 785 mm’lik bir koltuk yüksekliğini kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır; bu da çoğu sürücünün durduğu zaman ayaklarını yere kolayca koymalarını sağlar.

Hafif tekerlekler

Y şeklindeki parmaklıklar ile hafif alaşım döküm alüminyum jantlar sadece numara göstermekle kalmıyor, aynı zamanda motosikletin mükemmel manevra kabiliyetine katkıda bulunuyorlar.

Azalan yay öncesi ağırlık

Üstün ısı dağılım niteliklerine sahip dalga fren rotorları, aynı çaptaki geleneksel disklerden daha hafiftir ve bisikletin yüksüz ağırlığını daha da azaltmaya yardımcı olur.

ABS fren kontrolü Var

Arkada iki pistonlu fren kaliperi ve arkada tek pistonlu kaliper, güçlü ancak kolayca kontrol edilen durma gücü sağlar. Artı, ABS, çekiş azaltılmış yol yüzeylerinde size ekstra rahatlık sağlar.

Şehir ve otoyolda sürmek için tasarlanmış

Ergonomi, kasabada kolay manevra yapmayı, uzun mesafeli otoyol gezileri sırasında mükemmel bir konforun yanı sıra, kolay bir şekilde sürüşe devam etmenizi sağlayan uzun süre sürüş pozisyonunu kaybetmemek için dikkatlice yapılandırıldı.

Agresif görünüm

Zarif gövde, bir LED far ve arka lambası barındırıyor ve agresif, sokak savaşçısı görünümü için motorun daha fazlasını bırakıyor.

Yakıt verimliliği ve artan mesafe

CB500F yakıt tasarruflu motoruyla birleştirilmiş büyük bir yakıt deposuna sahiptir ve dolumlar arasında eğlenceli sürüş keyfi için mükemmel bir araç anlamına gelir.

Uygun koltuk altındaki depolama yeri

Koltuğun altındaki bir kullanım alanı, bir U kilidi, ıslak hava vites veya başka öğeleri barındırmaktadır.

Fren kolu

Ayarlanabilir fren kolu ve dalga tarzı kontak anahtarı, CB500F’nin üstün özellik listesine eklenir.

Motosikletler

1 Yorum