Giriş Yap



2017 Honda CB300F

honda cbf300

2017 Honda CB300F

Sadeliğin Gücü adına

Hafif ve çevik olan bu çıplak motosiklet, yeni başlayanlar ve tecrübeli motosiklet sürücüler için bol eğlence sunuyor. 300 sınıfı bir motora sahip olan CB300F, çok yönlü kredileriyle birlikte tutum ve bağımsızlık çizgisini de taşıyor. Seyahat etmek, kasaba etrafında dolaşmak ya da hafta sonu gezisi yapmak için yola çıkmak, ferah ergonomisi, mükemmel taşıma ve geniş güç bandı, her sürüşü bir patlama haline getirir. Ona uygun fiyat etiketi sayesinde, birkaç Honda Orijinal Aksesuar üzerinde ekleme yapmak, o ekstra biraz yetenek vermek ve benzersiz kılmak için kolay bir yoldur.

CB300FABS 2017 01En seri sürücü deneyimini özlüyorsun? Bundan başkasında arama.

CB300F, daha hafif, daha küçük ve daha basit olacak şekilde tasarlandı, ancak yine de özelliklerle dolu. Ve kullanıcı dostu boyutuyla kent için mükemmel bir seçim ve ideal ilk motosiklet.

CBR300R’de olduğu gibi CB300F de tamamen güncel tek silindirli bir motor kullanıyor. Yakıt enjeksiyon sistemi ve elektrikli çalıştırma vardır, ancak en iyi özellik, mükemmel yakıt verimliliği ile birlikte seri güç dağıtımının birleşimidir.

Düşük ve Çevik.

CB300F’nin darluğu, onu etrafındaki en manevra motosikletlerinden biri haline getirmeye yardımcı olur. Hepsi tek silindirli motor, düşük 30,7 inçlik koltuk yüksekliği ve hafif 348 pound’luk kaldırım ağırlığı sayesinde. Alınan şey, ayaklarınızı bir sinyal lambasına koymak ve yeşile dönen anı yakalamak için bir patlama yapmak kolay bir motosiklettir.

CB300FABS 2017 02Başarısı

CB300F’in başarısı, yakıt enjeksiyonlu tek silindirli motor, çift katlı kamlar ve bir dengeleyici. Elde ettiğiniz şey, her seviyedeki sürücüler için çok uygun tork ve orta güç.

CB300F, ile Yakıt ekonomisi tahmini 78 MPG * ile yüksek benzin fiyatlarına güleceksiniz. Artı, CB300F bir yolcu taşıyabilir.

Seçenekler ve Fiyatlandırma

CB300F, deneyime hazır biniciler Honda’nın ünlü mühendislik inceliğini takdir ederken, yeni başlayanlara dost özelliklerin mükemmel bir dengesini sunuyor. Herkes CB300F hafif, mükemmel kullanım, geniş güç bandı ve benzersiz yapı kalitesi gibi. En iyisi, CB300F’nin iki versiyonu vardır: Anti-lock Braking System ile CB300F ve CB300F ABS

CB300F ABS Özellikler ve Seçenekler

286cc sıvı soğutmalı tek silindirli motor
Düşük koltuk yüksekliği Programlı Yakıt Enjeksiyonu
Analog / Dijital Göstergeler
Anti-Fren Sistemi

CB300FABS 2017 03Doğru performans miktarı

286 cc’lik tek silindirli motor, Hy-Vo tipi sessiz zincir tarafından yönlendirilen ikili tepegöz mafsalları, çatallı silindirli külbütör kolları, kompakt dört valflı silindir kapağı, dengeleme mili ve sıvı soğutma gibi yüksek performans özelliklerine sahiptir.

Hafif ve çevik
Hafif ve kompakt motor Hafif ve kompakt motor, CB300FA’nın çevik direksiyonuna, sezgisel kullanımına ve etkileyici ağırlık / ağırlık oranına katkıda bulunur ve benzeri yer değiştirmeli ikiz silindirli motosikletlerle rekabet etmesini sağlar.

Kolay bakım
Shim tarzı vana ayarı kolay denetim ve bakım sağlar, ancak geniş denetim aralıklarıyla ayarlamalar arasında uzun süre uzun süre kalırsınız.

Kompakt motor tasarımı
Motor supap yatağı, motorun ön-arka boyutlarını azaltmak için “istiflenmiş” bir formasyonda ana milden daha aşağıda oturmaktadır.

CB300FABS 2017 04
Yakışıklı 

Motor, düşük devirli düşük performans için son derece geniş bir tork eğrisi üretir; geniş güç yayılımı CB300FA’yı hem durur hem de giderken ve otoyolda sürmek için kolay ve güven vericidir ve aynı zamanda etkileyici yakıt tasarrufu sağlar .

Verimli motor
Krank mili daha sessiz çalışma için düz yataklarda çalışır ve biyel çubuğunun büyük ucu hem bir motorun yüksek performanslı kimlik bilgilerine katkıda bulunan bir iğne yatağında döner.

Daha az titreşim – daha fazla konfor
Dişli tahrikli dengeleme şaftı, motor konforunu artırmak için motor titreşimini bastırmaya yardımcı olur. Kütle merkezileştirmeyi geliştirirken motoru mümkün olduğunca sıkı tutmak için dengeleyici ağırlığın iki krank ağırlığı arasında geçtiği krank mili yakınına yerleştirilmiştir.

Anlık gaz kelebeği tepkisi
Honda’nın Programlı Yakıt Enjeksiyonu (PGM-FI), mevcut sürüş ve atmosfer koşulları için doğru yakıt karışımını sağlamak için çeşitli değişkenleri sürekli olarak izler. Sistem, geniş bir çalışma koşulları yelpazesindeki optimum performans ve çarpıcı gaz kelebeği tepkisi yanı sıra geliştirilmiş yakıt ekonomisi sunar.

Geniş güç dağıtımı
Altı vitesli şanzıman, şehir genelinde hızlı ivmelenme ve mükemmel yakıt ekonomisi sağlamak için motorun geniş güç dağıtımıyla uyumlu çalışır. Daha uzun sürüş tahrikleri, karayolu seyri sırasında yakıt verimliliğini daha da geliştirir.

CB300FABS 2017 05Etkileyici taşıma ve konfor
Elmas şeklinde ikiz-çelik konstrüksiyon artı 37 mm’lik bir ön çatal ve Pro-Link tek şoklu arka süspansiyon, etkileyici bir kullanım ve konforlu bir yolculuk sağlar.

Anti-lock fren sistemi
CB300FA’nın ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), zorlu yol yüzeylerinde bile kesin bir kontrol sağlar.

Üstün manevra kabiliyeti
Sadece 157,8 kg’lık boşluk ağırlığı CB300FA’ya olağanüstü manevra kabiliyeti verir ve biniciye güvenini kazandırmaya yardımcı olur.

Dik oturma = Açık görüş ve kontrol
Dik oturma konumu, ilerideki yolun daha net bir görüntüsünü sağlar ve kontrolü artırmaya yardımcı olur.

Lastikler
110/70 – 17 ön lastik ve 140/70 – 17 arka lastik içeren tam boyutlu 17 inçlik döküm jantlar, büyük motosiklet hissi, kavrama ve işleme özellikleri sunar.

Hafif ve çekici
Temiz, açık, sportif tasarımlı minimal gövde yapısı sadece cazip olmakla kalmaz, CB300FA’yı daha da hafif yapar.

CB300FABS 2017 06Bir bakışta bilgi
Çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli hızölçer, takometre, motor sıcaklığı göstergesi, yakıt göstergesi, saat, kilometre sayacı ve gezi sayacı içerir.

Ayaklarınızı kolayca koyun
Dar, alçak monte edilmiş bir koltuk yere daha kolay erişmenizi sağlar.

Güvenle ikiye katlayın
Kuyruk bölümündeki tutunma rayları, eldivenli ellere uyacak şekilde tasarlandı ve yolculara iki elle yukarı doğru sürüş yaparken kendine has bir tutma yeri kazandırdı.

Uygun koltuk altı istifleme
Koltuk altındaki kullanışlı depolama alanı, küçük kıymetli eşyaların güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için kilitlenebilir.

Motor / Tahrik Sınıfı
• Motor, devir aralığı boyunca tepki veren güç için 286cc
• PGM-FI yakıt enjeksiyonu, devir aralığında gevrek gaz kelebeği tepkisi üretir.
• Şık CBR500R ilhamlı egzoz sistemi, güçlü performans, şık görüntü ve boğazlı egzoz notası için büyük iç hacim sunar.

Şasi / Süspansiyon
• Özel olarak yapılandırılmış koltuk ve yan kapaklar yere kolayca ulaşır.
• Tam LCD çok işlevli dijital sayaç.

Bir yıllık, devredilebilir, sınırsız kilometre sınırlı garanti; Honda Koruma Planıyla genişletilmiş kapsama alanı.

Honda Orijinal Aksesuarlar
Honda Yarış Koltuk Çantası, Karbon Fiber Tank Pad, Karbon Fiber Yakıt Kapağı Kapağı, Sürücü Zinciri Kılıfı (Karbon Stili), Motor Gömleği Altında (Karbon Stili), Ön Çamurluk (Karbon Stili), Kaput Altında (Karbon- Stil Stick), Ön Far Kılıfı (Karbon Stili), Tank Örtüsü (Karbon Stili), Krom Çıtçıtlı Uçlar, Koltuk Dibi Kılıfı (Renk Uyumlu), Honda Yarışı Kırmızı Reflektif Tekerlek Çubuğu Stikeri

Mevcut Aksesuar Koltuk, yere kolayca erişmek için standart koltuktan 1 inç (2,5cm) daha düşüktür.

MOTOR
Motor Tipi 286cc sıvı soğutmalı tek silindirli dört zamanlı Geçiş
ve İnme 76mm x 63mm
İndüksiyon PGM-Fi, 38mm gaz kelebeği sistemi
Ateşleme Elektronik önlem ile bilgisayar kontrollü dijital transistörlü
Sıkıştırma Oranı 10.7: 1
Vana Tren DOHC; Silindir başına dört supap
SÜRÜCÜ
Şanzıman Altı kademeli
ŞASE / SÜSPANSİYON / FRENLER
Ön Süspansiyon 37mm çatal; 4.65 inç
hareketli Arka Süspansiyon Pro-Link® tekli şok, bahar ön yük ayarlanabilir beş konumda; 4.
07 inç yolculuk
Ön Fren Tekli 296mm disk
Arka Fren Tekli
220mm disk Ön Lastik 110 / 70-17
Arka Lastik 140 / 70-17
ÖLÇÜLER
25.30 derece
Trail 98mm (3,9 inç)
Dingil Mesafesi 54,3 inç
Koltuk Yüksekliği 30,7 inç
Boş Ağırlık 348 lira. Tüm standart donanımları, gerekli sıvıları ve
sürüş keyfini sürdüğünüz yakıt deposunu içerir .
Yakıt Kapasitesi 3.4 galon
Her kilometrede yakıt
78 MPG – Honda’nın yakıt ekonomisi tahminleri, EPA egzoz emisyonu
ölçüm test prosedürlerine dayanmaktadır ve sadece karşılaştırma amacıyla verilmektedir. Sizin
gerçek kilometre, binmek nasıl bağlı olarak değişir.
Araç bakımı, hava durumu, yol koşulları, lastik basıncı, aksesuarların yüklenmesi, yük, binici ve
yolcu ağırlığı ve diğer faktörler.

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok