Giriş Yap



2017 BMW G310R

2017 BMW G310R3 small

2017 BMW G310R

Bir silindir, düşük ağırlık, güçlü dinamik performans – BMW G 310 R, BMW roadster, Dinamik performans ve konfor sunuyor. BMW G 310 R, bu temel nitelikleri BMW Motorrad’a yeni bir segmente taşıyor. Son derece düşük yakıt tüketimi ve rahat, konforlu yolculuğu garantiliyor.

Yollarda
Yeni ve sıfırdan tasarlanan G 310 R, BMW Motorrad’ın temsil ederken: yenilik, kalite ve tabii ki sahibi ile uzun yıllar sorunsuz beraberlikler için yapılmış. GS Dünyasından alıntıları var ve sıfırdan tasarlanırken bu eski bilgilerden bolca yararlanılmış. BMW G 310 R, çok çeşitli yakıt kalitesiyle çalışabilir, tüm emisyon standartlarını karşılar – ve tipik BMW premium segmente 500 cc’nin altında orantılı fiyatı ile piyasada kendine yer bulacaktır. Burada fiyat belli oldu. BMW G 310 R 25.300 tl piyasaya sürüldü.

2017 BMW G310R1 small

S 1000 R benzetimleri ile dinamik roadster tasarımı
. BMW G 310 R’nin etkileyici tasarımı, çevik ve dinamik karakterini anında ortaya çıkararak kendi segmentinde açık bir ifade oluşturuyor. BMW S 1000 R gibi atletik aile üyeleri ile belli görsel akrabalık vardır. Çarpıcı far, dinamik olarak modellenmiş yakıt tankı elemanları ve çarpıcı bir ön bölüm ayrıca dinamik arka yan ile karakteristik roadster oranları bulunan küçük far maskesi, BMW G 310 R’yi yolda belli eder. Kesin olarak modellenmiş yüzeyler dinamik yan görünümü tamamlar. Kompakt, dinamik oranlar ve kısa dingil mesafesi, hızlı yönde değişikliği sağlarken, yüksek arka motosikletin sportif genlerinin hafifliğini taşıyor. BMW G 310 R’nin açıkça görülebilen çıplak (naked) motosiklet karakterine rağmen vücut rengindeki yan yüzeyler, atletik tarzda kapalı bir siluet oluşturur. Standart ters çatalı, kaliteli malzemeler, yardımcı donanımlar ve mükemmel işçilik gibi üst düzey ayrıntılar, BMW G 310 R’nin en iyi olduğunu gösteriyor.

Dinamik Sürüş
Yeni BMW G 310 R’nin merkezi, tamamen yeni geliştirilmiş 313 cc sıvı-soğutmalı tek silindirli motor olup, dört supap ve iki adet tepegöz eksantrik mili ile birlikte elektronik yakıt enjeksiyonu bulunmaktadır. 313 cc kapasitesi, 80 milimetrelik bir delikten ve 62,1 milimetrelik bir darbeden kaynaklanmaktadır.

Motorun çarpıcı özelliği, açık gövde tasarımında geriye eğik silindiri, silindir kafası 180 derece döndürülerek emme kanalının öne konumlandırılmasıdır. 9 500 dev / dak’da 25 kW (34 bg) ve 7 500 dev / dak’da 28 Nm’lik maksimum bir tork ile yeni G 310 R’nin motoru, düşük yüksüz ağırlık 158.5 kilogram.

Gelişmiş ergonomi ve kolay bir sürüş
Yeni G 310 R, rahat, stressiz ve kolay hareket eden motosiklet için belirgin bir şekilde rahat oturma pozisyonu sunuyor. BMW Motorrad’ın karakteristiği olduğu gibi, tüm anahtarlar ve kumandalar idare edilmesi kolay ve güvenlidir.

Yön stabilitesi ile uzun virajları ve hızlı dönüşlerin ustalıkla alır. Son derece kompakt, rahattan fazla sportif, sahip yeni G 310 R, sürüş tepkisi söz konusu olduğunda segmentinde yepyeni bir deneyim dünyasını açıyor.

Yüksek derecede biniş kararlılığı, hassas direksiyon tepkisi ve ses yönetimi için sert boru şekilli çelik çerçeve, ters çatal ve uzun salıncak kol. Süspansiyon açısından, yeni G 310 R, cıvatalı arka çerçeve ile ızgara yapısında burulmaya karşı sert, sağlam bir boru şekilli çelik çerçeve içerir. Ön tekerlek süspansiyonu, sağlam ter çatal vasıtasıyla halledilirken arka tarafta doğrudan üzerine monte edilen bir yaylı destek ile alüminyum bir salınım kolu var.

Yüksek performanslı fren sistemi, standart olarak ABS ve çok işlevli gösterge paneli.
Tüm BMW motosikletlerinde olduğu gibi, yeni G 310 R standart olarak ABS ile donatılmıştır. Güçlü bir fren sistemini 2 kanallı ABS ile birleştirir. Ön tekerlekte, radyal olarak cıvatalı dört pistonlu sabit kaliper ve fren diski çapı 300 milimetre olan tek diskli bir fren, güçlü ve istikrarlı yavaşlamayı garanti eder. Arka kısımda, bu işlev, 240 milimetre fren diskiyle birlikte 2 pistonlu yüzen kaliper ile gerçekleştirilir. G 310 R gösterge paneli mükemmel netlik ve geniş bir bilgi yelpazesi sunan geniş bir likit kristal ekrana sahiptir.

2017 BMW G310R2 small

Yeni BMW G 310 R’nin özellikleri:
• İki üstten eksantrik mili, geriye eğik silindir ve girişte öne yerleştirilen yenilikçi sıvı soğutmalı tek silindirli motor.
• 9 500 dev / dak’da 25 kW (34 bg) ve 7 500 dev / dak’da 28 Nm’lik maksimum bir tork.
• Sağlam borulu çelik çerçeve, ters çevrilmiş çatal ve uzun sürüş kolu, yüksek düzeyde sürüş dengesi, hassas direksiyon tepkisi
• Önde 110/70 R 17 ve arkada 150/60 R 17 Lastikler.
• Standart olarak yüksek performanslı fren sistemi ve ABS.
• Sofistike ergonomi ve çok işlevli gösterge paneli.
• Sadece 785 milimetrelik koltuk yüksekliği.
• S 1000 R.’nin yankılarıyla dinamik roadster tasarımı.
• BMW Motorrad tarafından Münih’te geliştirildi – işbirliği ortak TVS Motor Company tarafından Hindistan’da üretildi.
• BMW Motorrad’a özgü, tanıdık kalitede, isteğe bağlı aksesuarları bireysel uyarlama.

Yeni BMW G 310 R – 500 cc’nin altındaki ilk BMW roadster.

Kompakt, dinamik oranlar.

BMW G 310 R’nin etkileyici tasarımı, çevik ve dinamik karakterini anında ortaya çıkararak kendi kategorisinde kendinden emin bir ifade oluşturuyor. BMW G 310 R’nin yeni geliştirilen motorunun, kompaktlık ve çeviklik, yenilikçi bir montaj geometrisi olması ile karakterizedir. Dahası, kısa dingil mesafesi, düşük ön ve yüksek, hafif arka, dinamik, çevik bir sürüş deneyimi vaat ediyor – kısıtlı şehir trafiğinde manevra yapmak için ideal sürüş sunuyor.

Durağan olsa bile, yan çizgilerdeki ışık ve gölgenin kesin çizgileri ile etkileyici hareket ve hız hissi yaratır. Tüm çizgiler ön tekerleğe yönlendirilir, böylece BMW G 310 R’nin karakteristiğinin altını çiziyor. Burada çarpıcı özellik, yakıt deposundan çıkıntı yapan yan kanat konturudur. Bunun altında, kesin
şekillendirilmiş yüzeyler, BMW Motorrad portföyündeki daha yüksek kapasiteli roadsterların karakteristik elemanlarını yansıtıyor; buna rağmen, S 1000 R’i anımsatan yan süsleme gibi açıkça ayırıcı bir açıklama veriliyor.

Motosikletin açık çıplak motosiklet karakterine rağmen geniş yüzeyler kapalı, sportif bir siluet oluşturur. Burada gövde renginin büyük kısmı ve gövde parçalarının görünür cıvatalar olmadan birleştirilmesi, BMW G 310 R’nin üst düzey kalite hissini taşır.

Özel vurgular.

BMW Motorrad, BMW G 310 R ile yan görünümdeki özellikler öne çıkan noktalar arasında, altın renkli tüpler, bulunan standart ters çatal, altın renkli fren kaliperleri ve arka tekerlek salınım kolu bulunuyor. Ayrıntılı modelleme ve kafes benzeri tasarıma sahip alüminyum salınım kolu, hafif, buna paralel olarak, 5 kollu türbin tasarımına sahip 17 “jantlar, bu segmentte jantların nasıl görünebileceğini göstermektedir.

BMW G 310 R, sürücünün doğrudan görüş alanı içinde çok parlak ve kabartmalar gibi görsel ve haptik özelliklere sahiptir. Alüminyum çatal köprüsü özenle modellenmiştir; ayrıca ayaklıkların ve arka tekerlek salınım kolunun kesik görünümünü kendi biçiminide yansıtır. Yakıt deposunda, plastik yüzey üzerine kazınmış parlak bir “R”, bisikletin roadster segmentine ait olduğu sinyalini veren özel bir amblem gibi duruyor. Benzer şekilde yüksek parlak kabartmalı yazıtlarla far maskesi ve plaka taşıyıcıya gibi özel dokunuşlar eklenir.

Çeşitli renk ve malzeme vasıtasıyla bireyselleştirme.

BMW G 310 R, Cosmic Black / PolarWhite metalik olmayan, Strato Blue  (yani Siyah, Beyaz ve Mavi) metalik ve özenle tasarlanmış Pearl White metalik çarpıcı etkileyici renk varyasyonlarında mevcuttur. Bu varyantlar, sportif ve modern bir görünüş sunar.

Temel renk türevi Kozmik Siyah / Polar Beyaz metalik, siyah beyaz arasındaki güçlü kontrasttan en iyi şekilde faydalanır. Temel rengi siyah olan beyaz vurgu yüzeyleri, vücut parçalarının modern çizgilerini vurgular. Motor alanında, gümüşteki ilave kontrast yüzeyler, genel izlenimde çeşitli dokunuşlar katarken, alt alanın kenarına hafif ve modern bir görünüş kazandırır .

İkinci temel varyant olan Strato Blue metalik, BMW G 310 R, ışıltılı mavi renkte sunuluyor. Vesilesiyle ve binicinin giyimine bağlı olarak bu, zarif, seçkin bir görünüm veya başka türlü sportif bir görünüş verebilir. Titanyum Gri’nin kontrast yüzeyleri ve motor alanında bulunan gümüş kısımlar genel izlenime çeşitlilik katarken, aynı zamanda bir çağdaş görüntü veriyor. Çatal ve fren kaliperlerinin altın vurgularıyla birlikte, buradaki genel görünüm yüksek kaliteden biridir.

Renk aralığının mutlak vurgusu, ek bir şarjla metalik Pearl White çeşididir. (OE). Pearl White, ana renk olan burada – belirgin bir ışıltı etkisi ile beyaz – mavi ve kırmızı BMW motorlu yarış renkleri çarpıcı bir vurgulama grafiği oluşturmak için uygulanmış. Grafik yakıt deposu boyunca ve koltuğun altında çatal tabanından geçer. Dahası, parlak siyah renkte boyalı bir yüzey, yan kaplamadaki grafik ve boya arasındaki çarpıcı etkileşimin arka planını sağlar. Altında, gümüş vurgulama yüzeyleri karanlık motor alanını aydınlatıyor ve ona modern bir dokunuş katıyor. Çatal boruları ve fren kaliperleri, bu renk varyantına mükemmel bir destek olarak altın vurgular sağlar.

Motor
Tipi Su soğutmalı, tek silindirli 4 zamanlı motor, dört valf, iki adet tepegöz eksantrik mili, ıslak karter yağlaması
Boy x 80 mm x 62 mm
Kapasite 313 cc
Çıkışı 9,500 rpm’de 34 hp (25 kW)
Maks. Tork 7,500 rpm’de 21 lb-ft (28 Nm)
Sıkıştırma oranı 10.6: 1
Karışım kontrolü / motor yönetimi, Elektronik yakıt enjeksiyonu, BMS-E2
Emisyon kontrolü Kapalı çevrimli 3 yollu katalitik konvertör, 227 mm) Koltuk yüksekliği, yüksüz ağırlık 309 “(785 mm) İç bacak eğrisi, yüksüz ağırlık 70,3” (1,785 mm) Yüksüz ağırlık, yol hazır, tam yakıtlı 1) 349 lbs (158.5 kg) İzin verilen toplam ağırlık 760 lbs (345 kg) ) Yükleme kapasitesi (standart donanım ile) 411 lbs (186.5 kg) Kullanılabilir depo hacmi 2.9 gal (11 l) Yedek yaklaşık. 0.3 gal (1 L) 227 mm) Koltuk yüksekliği, yüksüz ağırlık 309 “(785 mm) İç bacak eğrisi, yüksüz ağırlık 70.3” (1,785 mm) Yüksüz ağırlık, 349 lbs (158.5 kg) İzin verilen toplam ağırlık 760 lbs (345 kg) ) Yükleme kapasitesi (standart donanım ile) 411 lbs (186.5 kg) Kullanılabilir depo hacmi 2.9 gal (11 l) Yedek yaklaşık. 0.3 gal (1 L) 9 gal (11 l) Yedek yaklaşık. 0.3 gal (1 L) 9 gal (11 l) Yedek yaklaşık. 0.3 gal (1 L)

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok